2777
2789
عنوان

خیلی میترسم...

173 بازدید | 24 پست

خب ببینید من با وسوسه رفیق های ناباب کشیده شدم به کارای بد یه دوس پسر گرفتم ولی همش احساس گناه میکردم تا اینکه گفتم کات بعد حالا هی مزاحمم میشه منم انقدر میترسم که نگو میترسم آبروم بره به خدا من اصلا باهاش حرف نمیزنم فقط بلاکش میکنم به نظرتون چیکار کنم دیگه؟ تروخدا راهنمایی کنید شاید دلم آروم بگیره😪

بَرایِ کَشفِ اُقیانوسِ جَدید بایَد جُرعَتِ تَرکِ ساحِل را داشتِه باشی این دُنیا دُنیایِ تَغییر اَست نَه تَقدیر!🧚🏻‍♂️🦋💙                                            

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه مدت گوشیتو خاموش کن

نمیتونم خاموشش کنم لازمش دارم اگر میتونستم این کارو میکردم😔

بَرایِ کَشفِ اُقیانوسِ جَدید بایَد جُرعَتِ تَرکِ ساحِل را داشتِه باشی این دُنیا دُنیایِ تَغییر اَست نَه تَقدیر!🧚🏻‍♂️🦋💙                                            
فیلم یا عکس ازت داره؟

نه هیچی

نمیتونم خاموشش کنم لازمش دارم اگر میتونستم این کارو میکردم😔

سیم کارتتو عوض کن

دوقلو باردارم یه دختر یه پسر نمیتونم تیکر بارداری بزنم نمیاد 😔😔اشکال نداره میشه برا سلامتی نی نی هام یه صلوات بفرستی ممنونم😉😉
خو از همه جا بلاکش‌کن که دیگه نتونه بهت پیام و زنگ بزنه 

بلاک کردم ولی خوب اون ترسه باهامه 

بگو هر کاری خواسی بکن . ب بابام میگم . اصلا صعف نشون نده که فکر کنه میترسی از ترست سو استفاده کنه&nb ...

تجدیدم نمیکنه فقط پیام میده منم بلاک ولی خیلی میترسم

نه هیچی

زر زیادی میزنه

بهش بگو پلیس فتا ازت شکایت میکنم 

ضمن اینکه تهدیدا فقط واسه ترسوندنه

اصن اصن محل نده

فقط تهدید به شکایت کن

و اینکه بگو به خانوادم اگه بگن، تا دادسرا میکشونمت

من کاربر آقا هستم، اما دلیل نمیشه نتونیم با هم گفتگو کنیم