2777
2789
عنوان

بجه ها بیاین

100 بازدید | 15 پست

اعصابمو روحیم خیلی داغون شده دوتا خواهر هام بابام بهشون خونه داده و الانم دارن ماشین خوب می خرن از رو ماشین قبلی که بابام به خواهر بزرگم داده خونه بنامشون نیس ولی صاحب شدن دائم میگن از خونمون برو بیرونو ماشسن ماست و این چیزا با این که سنشونم بالاتره از من دائم از بابام ملیونی پول میگیرن و این باعث شده من تو محدودیت باشم و اصلا رفاه اونارو ندارم و خیلی چیزا رو نمی تونم داشته باشم اشتباه از منه؟ طرز فکرم غلطه؟

قبلا ام رابطم باهاشون خوب نبود ولی از این مسئله خیلی عصبی شدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به بابات بگو برا تو هم بگیره آخه نمیشه که فرق بزاره بگو خونه و ماشین زدی به نامشون به نام منم برم مگه من بچت نیستم

𝔻𝕠 𝕟𝕠𝕥 𝕥𝕒𝕜𝕖 𝕝𝕚𝕗𝕖 𝕤𝕖𝕣𝕚𝕠𝕦𝕤𝕝𝕪, 𝕟𝕠 𝕠𝕟𝕖 𝕨𝕚𝕝𝕝 𝕔𝕠𝕞𝕖 𝕠𝕦𝕥 𝕠𝕗 𝕚𝕥 𝕒𝕝𝕚𝕧𝕖

نه طرز فکرت غلطه نه اشتباهه،مسلما شما هم فرزند این خانواده ای و نباید پدرتون بین فرزنداش تبعیضی قائل بشه 

همونطور که برای  بچه هایه دیگش خرج میکنه،شما هم باید از این خرج بهره ببری 

😄 با پدرت صحبت کن  بگو که کارش اشتباهه و شما هم تو زندگی خرجی داری  ولی راهی که پدرت پیش گرفته ممکنه در آینده مشکل ساز بشه 

این روزها برای بیقراری دلم [و تواصوالبصر ]میخوانم🌹❤
به بابات بگو برا تو هم بگیره آخه نمیشه که فرق بزاره بگو خونه و ماشین زدی به نامشون به نام منم برم مگ ...

نه خونه بنامش نیس ولی خب یجوری برخورد می کنه که انگار مال اونه و من راحت نیستم اصلا

نه خونه بنامش نیس ولی خب یجوری برخورد می کنه که انگار مال اونه و من راحت نیستم اصلا

من اگه خواهرم اینجوری کنه با آسفالت یکیش میکنم

بگو مال توهه بنام باباس منم هروقت بخوان استفاده میکنم

کلا یکم باید پرو باشی

میفهمم چی میگی عزیزم ولی به نظر من بشین یه بار با پدرت رک و راست و کاملا جدی صحبت کن 

اره ولی روم نمیشه فکر می کنه دنبال ارث و این چیزام ولی واقعا اینجوری نیس ولی خب ادم از تبعیض دلش می شکنه دیگه

من اگه خواهرم اینجوری کنه با آسفالت یکیش میکنم بگو مال توهه بنام باباس منم هروقت بخوان استفاده میکن ...

همیشه ام حرف اونه میگه میخوام ماشین عوض کنم بابام براش عوض می کنه ولی من اصلا ماشین ندارم ماشین بابامو برمیدلرم

حس می کنم از سطل ماست برم داشتن

اره ولی روم نمیشه فکر می کنه دنبال ارث و این چیزام ولی واقعا اینجوری نیس ولی خب ادم از تبعیض دلش می ...

باید اگر میخوای این تبعیض از بین بره باید با پدرت حرف بزنی و اگر نه مشکلت حل نمیشه عزیزدلم

همیشه ام حرف اونه میگه میخوام ماشین عوض کنم بابام براش عوض می کنه ولی من اصلا ماشین ندارم ماشین بابا ...

ولی دختر تو چقد صبوری من باشم شر به پا میکنم خدایی حتی شده یروز دعوا هم شده بکن بگو‌ چرا برا اون ها هی ماشین میگیری من آدم نیستم

ولی دختر تو چقد صبوری من باشم شر به پا میکنم خدایی حتی شده یروز دعوا هم شده بکن بگو‌ چرا برا اون ها ...

نمیدونم اگه به حرفم توجه نکنن اخه نمی خوام تحت فشار بزارمشون