2777
2789
عنوان

چجوری ی رابطه رو‌تموم کنم‌

501 بازدید | 40 پست

میخوام باهاش تموم کنم تو این رابطه و‌دوستی خیلی ازیت شدم ادم خوبیه ولی خیلی حساسه و غیرتیه میشع گفت بد دل جوری ک هرکاری ک میکنم باید بش پیام بدم بش بگم اگه نگم غوغا ب‌پا میکنه خلاصه ک امشب مهمونی دعوت بودیم و من بش کفتم میخوام برم مهمونی و رفتیم اول خونه مادر بزرگم ‌ واز انور رفتیم رستورانی ک دعوت شده بودیم  خلاصه گفتمو‌ ایشون ب من زنگ زد و هرچی خواست گفت ومن با احترام جوابشونو دادم و قطع کرد خلاصه اینو بگم ک دارم ازیت میشم همش بخاطر دوست داشتن زیادم ب این اقاست میخوام این رابطه رو با احترام تموم کنم لطفا راهنماییم کنید چی بش بگم ک این رابطه تموم بشع 

وای وای بزن بلاکش کن بدون هیچ حرفی محل نده هوف بدبخت میکنه این شخص آدموووو روانی هستن انگل هستن

فرزندم ما دردهای زیادی را چشیده ایم ...دردهایی  که بزرگ شدند و جایشان را به زخم هایی دادند که خوب شدند اما فراموش نه.‌‌...خداوندا بابت نعمت هایی که به من بخشیده ای از شما سپاسگزارم💕💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم از رابطم راضی نیستم

قدرمو نمیدونه من خیلی  ازش سرترم ولی باز قدرمو نمیدونه

میگه خیلی دوست دارم و کلی قربون صدقم میره

ولی واسه بدست اوردنم هیییچ تلاشی نمیکنه

من همه چی‌تموم هستم واسش

ب چ درد من میخوره این پسر

الانم کم کم دارم رابطمو باهاش سرد میکنم و پیام نمیدم یا خیلللی سرد ج میدم

بگو یه مدت می‌خوام برم مسافرت ،،،اونجا آنتن نمیده نگرانم نشو،،،بگو حدود دو سه ماه بعد کم کم خطتوعوض کن و تمام اگر آدرس خونت رو داشته باشه که یکم سخت میشه 

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍

ببین یک چیزی بگم با آدم نافهمم شکاک احترامی نداریم بدون هیچ چیزی یک طوری تموم که پل بازگشت نباشه 

یعنی اگر پل بازگشت باشه هیچی تمومه😐😐😐باز برمیگردی پل های پشتتو خراب کنی یک لگدم بزن برنگردی

فرزندم ما دردهای زیادی را چشیده ایم ...دردهایی  که بزرگ شدند و جایشان را به زخم هایی دادند که خوب شدند اما فراموش نه.‌‌...خداوندا بابت نعمت هایی که به من بخشیده ای از شما سپاسگزارم💕💕

یه کلام بگو من وارد رابطه شدم که به ارامش برسم

نمیتونم گیر های تورو تحمل کنم و همش توی دلم غوغا باشه که نکنه باز بیای دعوا کنی و ...

این رابطه مسموم رو اجی تموم کن که به سوده خودته

ما خودمون هم نمیدونیم چمونه بعد تو میگی حرف بزن آروم شی..!؟
2790
2778
2791
2779
2792