2777
2789
عنوان

میمیرم براش...

268 بازدید | 6 پست

آقا من عاشق یه نفر شدم نمیتونم هم بش بگم ولی دوس دارم از کارش سر در بیارم به نظرتون برم پیویش با یه شماره که نداره باش حرف بزنم به نظرتون جوابم را میده

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡

بهش بگو این بهترین کاره

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این کارو نکن ذهنتو درگیرش کنی اسیر میشی

شدم 🤣🖐🏻

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
بهش بگو این بهترین کاره

جراتشو ندارم به چند تا دلیل اینکه پسرخاله و اگه اون هیچ حسی بم نداشته باشه من داغون میشم

باشه بروبه اس پیام بده

🚶🏻‍♀️