2777
2789
عنوان

چه جوری به خواستگارم بگم پشیمونم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 32 پست

نکنیا ممکنه اونا دیگه تصمیم نداشته باشن ضایع میشی 

اگر بخوان باز پا پیش میزارن 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا چه حد صمیمی شدین؟ مثلا میتونی الکی پیام بدی حالشو بپرسی خودش اگه مایل باشه بحثو میکشه وسط تو فق ...

اره منم موافقم

مهم نیست از کی حرف میشنوی_بی اهمیت به همه شک داشته باش😉✌️🤍  (زندگی پره از انتخاب و من محکم بودنو انتخاب کردم)   من کتاب زیاد میخونم،فیلم زیاد میبینم،سفر زیاد میرم ولی هنوز معتقدم که بهترین کتاب،قشنگ ترین فیلم ،جذاب ترین سفر                              همه و همه تویع نگاهِ مادرمه(:                          این جمله خیلی تکراریه ولی ارزش هزار بار خودنو داره : گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست؟
ایتوری عاشقانه؟ابروم نمیره:؟

ن بابا نزاری 

پیام بده خالشو بپرس 

بعد اگه خودش دوست داشته باشه سر بحثو باز میکنه

مهم نیست از کی حرف میشنوی_بی اهمیت به همه شک داشته باش😉✌️🤍  (زندگی پره از انتخاب و من محکم بودنو انتخاب کردم)   من کتاب زیاد میخونم،فیلم زیاد میبینم،سفر زیاد میرم ولی هنوز معتقدم که بهترین کتاب،قشنگ ترین فیلم ،جذاب ترین سفر                              همه و همه تویع نگاهِ مادرمه(:                          این جمله خیلی تکراریه ولی ارزش هزار بار خودنو داره : گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست؟
ایتوری عاشقانه؟ابروم نمیره:؟

استوری بذار و بگو گاهی آدم عجولانه تصمیم میگیره و "نه" میگه ...

یکی دو روز صبر کن .بعدش اگه اتفاقی نیوفتاد از طریق مادرت اقدام  کن .

بگید که به نظر میرسه باید به هم فرصت آشنایی میدادیم ...

من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی  پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم 
خب چرا استوری واتساپ منو سین‌میکنه ولی دوباره نمیاد اصرار کنه

به نظرم دلش پیشت گیره ولی شما جواب رد دادی غرورش شکسته میترسه دوباره پیش قدم بشه یه جوری باهاش سر صحبتو باز کن ایشالا مبارکه

فالگیرم😍