2777
2789
عنوان

شما با حضور آقایون در نی نی سایت موافقید؟😆 دعوا شده...

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 173 پست
کار خوبی میکنیم😅البته من فقط واسه آقایونی که حرف نامربوط میزنن تگ میکنم🥺مخالفم نباش☹

باشه 😊

اونجوریشو ندیدم ولی اینکه یه حرف کوچیک سیاسی یا مذهبی زده میشه سریع تگ میکنن بنظرم خیلی چیپه . حتی خیلی وقتا هم واقعا چیز خاصی گفته نمیشه ولی بازم قفل و ... اتفاق میفته

اما درین موردی که گفتی خوب نباید حرف بد گفته بشه مثلا من تو همین تاپیک دیدم بی ادبی هم از طرف اقا بود هم خانم

ولی اینجور مواقع من خودم اگه نتونم جواب بدم که معمولا هم نمیدم یا ببینم طرف بی ادبی میکنه حالا چه اقا چه خانم میکشم کنار و حوصله تگ کردنم ندارم

البته تا حالا که اتفاق نیفتاده برای خودم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باشه 😊 اونجوریشو ندیدم ولی اینکه یه حرف کوچیک سیاسی یا مذهبی زده میشه سریع تگ میکنن بنظرم خیلی چیپ ...

نه من با اونا کاری ندارم.حرف نامربوط هم منظورم +۱۸هست که ممنوعه.یا چند تا پسر که میگفتن اینجا دنبال دوست دخترن.

نه من با اونا کاری ندارم.حرف نامربوط هم منظورم +۱۸هست که ممنوعه.یا چند تا پسر که میگفتن اینجا دنبال ...

خوب پس اونجوری که دیگه هیچی

البته دنبال دوست دختر باشن اشکالی نداره ولی حرف خاک برسری نزنن دیگه 😂

از اینستا😁 شاهزاده روم؟یا جدید تر؟

چشممون روشن😂

آره با شاهزاده روم درخواست داده بود

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤