2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی خواستگار دارم ولیییی....

| مشاهده متن کامل بحث + 1598 بازدید | 101 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینهمه جوش نزن هیجان برات خوب نیستش لطفا ریپلایی نکن دیگه جوابتو نمیدوم

تو فعلا جوش نزن دوتا خونه دارم دوتاماشین هه ریخته بیا ببر شتر در خواب بیند پنبه دانه ریپ نکن جوابتو نمیدم

والا مهندسای دور اطراف ما بیکار نیستن تو نی نی سایت بچرخن 

😂😂😂

فرزندم ما دردهای زیادی را چشیده ایم ...دردهایی  که بزرگ شدند و جایشان را به زخم هایی دادند که خوب شدند اما فراموش نه.‌‌...خداوندا بابت نعمت هایی که به من بخشیده ای از شما سپاسگزارم💕💕
تو فعلا جوش نزن دوتا خونه دارم دوتاماشین هه ریخته بیا ببر شتر در خواب بیند پنبه دانه ریپ نکن جوابتو ...

😂😂😂ول کن بابا

فرزندم ما دردهای زیادی را چشیده ایم ...دردهایی  که بزرگ شدند و جایشان را به زخم هایی دادند که خوب شدند اما فراموش نه.‌‌...خداوندا بابت نعمت هایی که به من بخشیده ای از شما سپاسگزارم💕💕
تو فعلا جوش نزن دوتا خونه دارم دوتاماشین هه ریخته بیا ببر شتر در خواب بیند پنبه دانه ریپ نکن جوابتو ...

اگر کسی وضع مالیش یکم خوبه.زحمت کشیده.نون فکر و بازوش بوده

شما هم زحمت بکش.وضع مالیت خوب بشه

با حسودی موفق نمیشی

راه موفقیت رو پبدا کن

هنوزم خودتتو با صاحب سایت اشتباه گرفتی

در ضمن با مرد غریبه خوب نیستش بحث میکنی

من باهات بحثی ندارم.خودتت شروع کردی.

عاشق کوه و طبیعت و گردش.
اگر کسی وضع مالیش یکم خوبه.زحمت کشیده.نون فکر و بازوش بوده شما هم زحمت بکش.وضع مالیت خوب بشه با حس ...

اولا شما کی باشی که بخوام به تو حسودی کنم معلوم نیست پشت این گوشی کی نشسته که بخوام حسودی کنم تو خودتو کی فرض کردی واسه من نگو با مرد غریبه بحث نکن تو لالایی بلدی چرا خودت خوابت نمیبره  مثل خاله زنکا حرف مفت میزنی خیلی دلت بحث میخواد برو با یکی امثال خودت بحث کن ن من که وقتی برا امثال تو ندارم

اولا شما کی باشی که بخوام به تو حسودی کنم معلوم نیست پشت این گوشی کی نشسته که بخوام حسودی کنم تو خود ...

اصلا متوجه نمیشم این رفتارتو

چرا با من بحث میکنی

چرا اولین سری ریپلایی کردی؟؟؟

تو که منو نمیشناسی چرا با من بحث میکنی؟؟؟

حتما از حسودی بوده

بیخیال 

دیگه ادامه نده

عاشق کوه و طبیعت و گردش.
اصلا متوجه نمیشم این رفتارتو چرا با من بحث میکنی چرا اولین سری ریپلایی کردی؟؟؟ تو که منو نمیشناسی ...

حالت انگار خوب نیستا تو کی باشی من بهت حسودی کنم  من اصن تو رو میشناسم که بخوام به تو حسودی کنم برو بخواب وقت خوابت گذشته هزیون میگی

اینجا یه جا عمومیه هر جا دلم بخواد نظر میدم ابنو بفهم

اینم بفهم بهت میگم ریپ نکن برو رد کارت

من فقط ۸ ساعت کار میکنم اگر نمیدونستی بدون خودتتو با صاحب سایت اشتباه گرفتی

چطوری مهندس 

فقط داداشه منم مهندسه از صبح میره شب میاد 

اونم من اذیتش میکنم نمیزارم بخوابه 

از ۱۲ شب تا صبح پیامبازی میکنه از دوباره میره سر ساختمون 

چطور شما ۸ ساعت کار میکنید😶

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
خودت ایقد درآمد داری اصلا برا معیارات کوتاه نیا بنظرم. 

٥ تومن درآمد به نظرت زياده؟؟🤔

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
اصلا متوجه نمیشم این رفتارتو چرا با من بحث میکنی چرا اولین سری ریپلایی کردی؟؟؟ تو که منو نمیشناسی ...

آقای محترم به نظر من توقعاتت زیاد نیست کم هم هست اگه فقط قیافه هست بیخیال بابا 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز