2777
2789
عنوان

شما با حضور آقایون در نی نی سایت موافقید؟😆 دعوا شده...

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 173 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

موقع ثبت نام اسمموواردكردم قبول نكردمنم همين طورى يچيزى تايپ كردم،مهم نيته،آدم بايدخاكى باشه😂

آهان.چندین بار تو تاپیکا دیدمتون.هرچی سعی میکردم بخونم اسمتونو به نتیجه ای نمیرسیدم🤪خدارو شکر از گمراهی درتومدم.

آهان.چندین بار تو تاپیکا دیدمتون.هرچی سعی میکردم بخونم اسمتونو به نتیجه ای نمیرسیدم🤪خدارو شکر از گم ...

سلام .هلیا رو دیدی؟

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
سلام جون دل برقرای عزیز؟خداروشکرر🤭 نه ندیدمش😕بهش پیام هم دادم جواب نداد☹

به به کلمات جدید به کار میبرید😂

با کاربری جدید اومده😶

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤