2777
2789
عنوان

عمل بینی

61 بازدید | 8 پست

بچهههههه ها من همیشه دوس داشتم بینیمو عمل کنم با اینکه نه بزرگه نه قوز دارع ولی دوس داشتم یه فرم قشنگ تر و کوچولو تر تمیز تر داشته باشه خیلیا بهم گفتن بینیم اوکیه حتی یکی از دکترا گفته بود به عوارض بعدش نمی ارزه چون بینی خودم خوش فرمه و خرج اضافیه ولی خب من دوس دارم کوچولو تر و نوک تیز تر بشهههه یکی از دوستام عمل کرده خیلی عوض شده خیلی مامانم میگه من اگه عمل کنم تغییر نمیکنم شما تجربه داشتین عمل کرده باشین و بعد تغییر نکنید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اررره خیلی تغییر کردم منم مصل تو مشکلی نداشتم ولی کوچکتر شدع

عه  راضی ؟

منم میگم تغییر میکنم ولی اینا میگن چون بینی خودم کوچیکه زیاد توش تغییری ایجاد نمیشه ولی مگه میشه

من که هرکسی دیدم بینیش خوب بود و عمل کرد به نظرم تغییر نکرد فقط افرادی که دماغشون قوز داره یا بزرگه ...

دقیقا همینش بده دیگه من نمیدووووونم واسه چی فکر عمل افتاده تو سرم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

من نہ ماھہ عمل کردم، اوایل اصلا دوست نداشتم، تازہ دارہ خوشم میاد، منم بھم میگن خیلی عوض شدی، ولی اون ...

عه چه خوب خداروشکر عزیزم اره اولش سخته تا عادت کنی 

دقیقا همینش بده دیگه من نمیدووووونم واسه چی فکر عمل افتاده تو سرم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یه مدت بیخیالش شو کم کم میاد بیرون از تو سرت ببین این قضیه مهمه اگر شخصیتت رو اینجوری بار بیاری تو زندگی هی دلت میخواد بدون منطق کارایی بکنی که شاید ضروری نیست یا عوارض داره یا خرج زیادی داره و شاید بعضی وقتا اصلا برات انجام کاری ممکن نباشه اون وقت چی ؟؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز