2777
2789
عنوان

لطفا جواب بدید

51 بازدید | 7 پست

اگه قدرت تغییر زندگی آدما رو داشتید آیا زندگی شونو تغییر میدادید؟مثلا آدمای فقیر دورتونو ثروتمند میکردید؟

من فقط زندگی خونوادمو بهتر میکردم نمیدونم به نظرتان خودخواهیه؟؟؟؟

منم هرچی ادم بود رو انقدی بهشون میبخشیدم که دیگه نخان برن تو اشغالا دنبال غذا بگردن یا بخان گدایی کنن یا بچه ای دلش چیزیو بخاد نتونه بخره همه اینا از این وضع در میومدن چقدر خوب میشد 😕😞

الهی برسد از جانب خدا مصلحت هایی که ارزویت بود❤️🌱

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به نظرت دخالت در تقدیر الهی نمیشه؟؟؟

همچین چیزی امکان نداره که،

شما گفتی اگر چنین قدرتی داشتیم.

بعدشم شما سرنوشت خونوادتونو تغییر بدید دخالت در تقدیرالهی نیست،

ما بخواهیم همه زندگیا گل و بلبل بشه دخالت در تقدیر خداست?  

همچین چیزی امکان نداره که، شما گفتی اگر چنین قدرتی داشتیم. بعدشم شما سرنوشت خونوادتونو تغییر بدید ...

یعنی میگی خوبه؟اگه من بخوابم اینکارها برات بکنم چی بهم میدی؟برا اینکه زندگیت عوض بشه از چی حاظری بگذری؟

به نظرت دخالت در تقدیر الهی نمیشه؟؟؟

نمیدونم .ببین خدا گفته جهان باید پراز عدالت باشه ولی متاسفانه جوری شده که یکی هی روز به روز بدبخت تر میشه یکی دیگه که پول این بی زبونارو بابا میکشه هرروز زندگیش بهتر .این چیزارو انسان ها خراب کردن حالا نمیدونم شایدم من اشتباه میگم

الهی برسد از جانب خدا مصلحت هایی که ارزویت بود❤️🌱