2777
2789
عنوان

استجابت دعا

220 بازدید | 15 پست

بچه ها کسایی که حاجت روا شدن، نزدیک به اینکه دعاتون مستجاب بشه حس خاصی نداشتین؟ یعنی یه طوری حستون تغییر کرده باشه؟ 

خدای مهربونم مرسی که مثل همیشه جواب دعاهامو میدی و به زودی منو به آرزوم می رسونی ❤️

حضرت فاطمه حاجت دلت رو بده

میدونم جاش نیست ولی میشه برام دعا کنین التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم تورو خدا دعا کنین مشکل عشقم حل شه و برگرده و باهام آشتی کنه و به زودی زود عقد کنیم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه فقط هروقت واقعا دلم شکسته بوده و سر نماز از خدا خواستم بااینک بنده ای خوبی نبودم بازم خدایی کرده درحقم و پشتمو خالی نکرده و داده اگ هم نداده یا اون لحظه وقتش نبوده بعدا داده عین حاجتمو یا فهمیدم صلاحم نیس خیلی دوسش دارم واقعا بنده ی لایقی نیستیم در برابر خدا

حضرت فاطمه حاجت دلت رو بده  میدونم جاش نیست ولی میشه برام دعا کنین التماستون میکنم اسمم طاهره ...

الهی آمین.. ان شاءالله به حق مهدی فاطمه خدا کمکت کنه به عشقت برسی.. منم همینطور.. التماس دعا 🙏

خدای مهربونم مرسی که مثل همیشه جواب دعاهامو میدی و به زودی منو به آرزوم می رسونی ❤️
الهی آمین.. ان شاءالله به حق مهدی فاطمه خدا کمکت کنه به عشقت برسی.. منم همینطور.. التماس دعا 🙏

انشالله خدا از دهنت بشنوه خوشبخت شی الهی 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
خیلی شاد میشم بین زمین و آسمانم انگار. و شاکر خدا میشم

قبل استجابت؟ 

نه فقط هروقت واقعا دلم شکسته بوده و سر نماز از خدا خواستم بااینک بنده ای خوبی نبودم بازم خدایی کرده ...

خدا حتما خیلی دوستتون داره ❤️

فدات عزیزم توام همینطور 😘 

فدات عزیزم توام همینطور 😘 

قبونت 

قبل استجابت؟  

نه عزیزم من سوالتو تو متن تاپیک اشتباه متوجه شدم،فکر کردم منظورت اینه بعد ازاینکه حاجتمون روا میشه چ حسی داریم

برا حاجت گرفتن کلا از همه کس و همه جا ناامید میشم و تنها نقطه امیدم خدا میشه.و فقط هم گریه میکنم و التماس میکنم.

وقتی ک مثلا از حضرت فاطمه حاجت میخوام واقعا با حالت زاری و گریه احساس میکنم دامن و چادر حضرت فاطمه سلام الله علیها رو گرفتم و ازش خواهش میکنم حاجتمو بده

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
نه عزیزم من سوالتو تو متن تاپیک اشتباه متوجه شدم،فکر کردم منظورت اینه بعد ازاینکه حاجتمون روا میشه چ ...

همیشه حاجت روا باشین ان شاء الله 

التماس دعا دارم 🙏

خدا حتما خیلی دوستتون داره ❤️

خدا همه بنده هاشو دوس داره کافیه فقط بهش ایمان داشته باشیم یه بار یه متن قشنگ خوندم‌میگف ب خداوندی خدا قسم ک خدا حاجت نمیده مگه اینک از همه بنده هاش تاامید شی و امیدت فقط ب درگاه اون باشه و واقعا با تمام وجودت بفهمی ک داره صداتو میشنوه

ایشالا هرچی صلاحته اون شه گلم خدا بزرگه