2821
2789
عنوان

خواب

52 بازدید | 6 پست

سلام دوستان .من دیشب خواب دیدم ک دست میزدم ب هر چی یا تموم میشد یا از بین می‌رفت حتی ب موهام دست زدم یهو همه موهام ریخت تعبیرش چیه میشه کمک کنید🌹🌹

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شام زیاد خوردی 

ن😶

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
برا منم سوال شد  تعبیرش چیح ؟🤔

میترسم تعبیر بدی داشته باشه 🥺💔

جدیدا همش خوابای بد میبینم چه وقت پیش خواب دیده بودم ک منو دختر عموم عروس شدیم دختر عموم ی عروسی بزرگ و مجلل گرفته بود ک همه شاد بودن ولی منم لباس عروس پوشیده بودم اما توی جای خیلی تاریک و تنگ بودم دامادی وجود نداشت خودم میخندیدم ولی خندم صدای گریه میداد🚶🚶

میترسم تعبیر بدی داشته باشه 🥺💔 جدیدا همش خوابای بد میبینم چه وقت پیش خواب دیده بودم ک منو دختر عم ...

عزیزم حتما پیگیر تعبیرش باش شاید یه اتفاق از آینده رو بهت خبر میده اگه بهش توجه نکنی مثل من پشیمون میشی 

مطمئن شو ک خوابت به خاطر فشار زندگیه یا دلیل دیگه ای داشته

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

عزیزم صدقه بده به آب تعریف کن خوابتو بشوره ببره

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز