2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا عزیزم،یکم توضیح بده

تاپیکای قبلم هس..امروز کلی دعوا کردم ک همش میری سفر تنهایی ..حداقل پول لباس بده..نمیگم لباس ندارم ولی خاستم بگیرم ..گف ارزش نداری

چهل روز برو قهر خونه مادرت اینا. دور که باشه قدرتو میدونه 

خیلی خودخاه تره ..مادرش اینا هرچی این بگن میکنه همه اسایشی واسش فراهم کردن باورمیکنی بیرون میرن از این اجازه میگیرن

تاپیکای قبلم هس..امروز کلی دعوا کردم ک همش میری سفر تنهایی ..حداقل پول لباس بده..نمیگم لباس ندارم ول ...

وای،تا حدی به هم شبیهیم بااین تفاوت که شوهرمن،نه خودش هیچ جا میره،نه منومیبره،همش یاسرکار،یاتوخونه،سرش توگوشی،ازپریروز من خونه مامانمم،میدونی چرا؟چون شیفت استراحت عیدش،گفتم بیابریم دوری بزنیم،گفت من اهل دور دور گردش نیستم،منم اومدم خونه بابام،دیروزپیام دادمیام دنبالت،گفتم فردا،امروز پیام دادم بیا،عصبانی شد،کمی دعوای لفظی،منم گفتم طلااااااق میخوام،به بابام زنگ زد،بابام رفت باهاش حرف زد،میگفت گفته دخترت چرا تنهام گذاشته،بابامم گفت،دخترمن برده وزندانی تونیست،هرکاری لازم انجام بده،اونم گفت اگه میخواد زندگی کن که هیچ اگرنه بایدبه کاریش بکنیم،ولی دیگه نه زنگ زده،نه پیام داده

البته ما همیشه اینجوری هستیم،تاپیکای اولم رو بخون،کوتاهن

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
۱۵ سالم بود از همین نگرانم ..😭😭😭😭

من نامادری هستم بچه شوهرمو اصلا دوست ندارم اونم منو دوست نداره یعنی دلم میخواد بره دیگه برنگرده اونم همچنین 

ولی واسه بچه خودم میمیرم

طلاق نگیر 

وای،تا حدی به هم شبیهیم بااین تفاوت که شوهرمن،نه خودش هیچ جا میره،نه منومیبره،همش یاسرکار،یاتوخونه،س ...

خو ادم کمی به فکر زن وبچش باشه ..نمیگم نیس برعکس هرشب مارو میبره دور دور ولی مسافرتا اکثرا مجردی از سه تا مسافرت یکی ما رو میبره هر دفعه سوغات میاورد این دفعه نیاورد منم بد دعواش کردم ک اگ مهم بودم میاوردی ...ه

خو ادم کمی به فکر زن وبچش باشه ..نمیگم نیس برعکس هرشب مارو میبره دور دور ولی مسافرتا اکثرا مجردی از ...

هرچیزی خدوسط ونرمالش خوب،شوهرمنم فقط خونه بابام،هرزگاهی خونه خانواده خودش،درحدشب نشینی،بچه هم ندارم،دیگه دارم دیوونه میشم

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
هرچیزی خدوسط ونرمالش خوب،شوهرمنم فقط خونه بابام،هرزگاهی خونه خانواده خودش،درحدشب نشینی،بچه هم ندارم، ...

خو بهش بگو دلم گرفته دقم ..تا شبا ببرت کمی بیرون .اصلا وقتی میره خرید باهاش برو حتی اگ تو ماشین بشینی

خو بهش بگو دلم گرفته دقم ..تا شبا ببرت کمی بیرون .اصلا وقتی میره خرید باهاش برو حتی اگ تو ماشین بشین ...

اینا رو داریم،منظورم یه پیک نیکی،مسافرت کوتاهی،چیزیه،البته خریدم دوماه یکبار،بیخیال خدابزرگه،برام دعاکن