شمدون مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1068 عنوان گوشی 68 بازدید | 9 پست سلام بچه ها گوشی میخوام بخرم فروشنده میگه سامسونگ نوت بخر خوبه به نظرتون عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲ ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 1400/01/10 | 19:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شمدون مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1068 اگه کار گرافیکی انجام میدی آره اگه نه A بگیر یا s یعنی خوب نیس عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲ ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰
kimia_کیمیا عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 140 یعنی خوب نیس عزیزم خوبه اما بیشتر به درد کسایی میخوره که کارای گرافیکی با گوشیشون انجام میدنخوبه اما به درد تو نمیخورهاگه میخوای سامسونگ بگیری a یا s شیائومی هم میتونی بگیری اونم خوبه
شمدون مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1068 عزیزم خوبه اما بیشتر به درد کسایی میخوره که کارای گرافیکی با گوشیشون انجام میدن خوبه اما به درد تو ... عزیزم ببخشید دوباره مزاحمت شدم شما میگی a71بهتره یا m51 عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲ ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰
sama_w عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 29885 فقط اندروید😃 اصلا ابدا من ایفون دارم چند ساله راضیم میخوام عوض کنم مدل بالا تر بخرم یهپنجرهبایهقفس…یهحنجرهبیهمنفس…..💔#شادمهر
kimia_کیمیا عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 140 عزیزم ببخشید دوباره مزاحمت شدم شما میگی a71بهتره یا m51 پیامتو خیلی دیر دیدم 😄اگه باتری بیشتر برات مهمه m51 اگه نرم افزار و سیستم عامل مهمتره a71آخرش کدومو گرفتی؟