2777
2789
عنوان

دقیق یعنی کِی؟

99 بازدید | 10 پست

(هرکس حاجتی از خدا دارد، شب جمعه پس از نیمۀ آن غسل کرده و نماز بالا را به جای آورد..)

متوجه نمیشم ینی کی..باساعت وروز بگید شاید گرفتم..🙏

گفت حاجی عاشق الله ک بشی دیگ هیچ گناهی بت حال نمیده..چ زیبا گفت..به قران خیلی سالِ دارم تاپیکای لطفا منو ب عنوان دوستی قدیمی بین خودتون قبول کنید😉😊

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببخشید ینی خدا به این چیزا نگاه میکنه یا دل تو 

ظهر سه شنبه دعا کنی یا شب جمعه چه فرقی داره😐😐😐😐😐😐😐

از هریت تابمن کسی که برده ها رو فراری میداد پرسیدنسخت‌ترین مرحله کار شما برای نجات بردگان چی بود؟  گفت:قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی ........ مشکل اینجاست که ما خودمونم ارزش خودمونو نمیدونیم 😞               به امید روزی که صلح در سرارسر جهان برقرار بشه و همه با عقاید و افکار متفاوت کنار هم خوشحال و بدون تفرقه زندگی کنیم 🙃.                  بزرگترین آرزوم تساوی حقوق زن و مرده و اینکه خانوما ارزش خودشونو بدونن  هستش  🤗🤗🤗       

پنج شنبه بعد از نیمه شب شرعی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉

پنج شنبه شب بعد از ساعت ۱۲

خواب نمیبرد مرا...💤 یار نمی خرد مرا...💔 مرگ نمی‌درد مرا...🍃 آه چــــــه بی‌بهــا شدم🖤 یک عدد امام رضایی‌ام😍با توکل به خدا و امام رضا به همه ارزوهام میرسم😌🍀بلند بگو آمیـــــن💜😃🤭
پنجشنبه ساعت ۱۱-۱۲

جدی میگی 😕😕😕😕

از هریت تابمن کسی که برده ها رو فراری میداد پرسیدنسخت‌ترین مرحله کار شما برای نجات بردگان چی بود؟  گفت:قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی ........ مشکل اینجاست که ما خودمونم ارزش خودمونو نمیدونیم 😞               به امید روزی که صلح در سرارسر جهان برقرار بشه و همه با عقاید و افکار متفاوت کنار هم خوشحال و بدون تفرقه زندگی کنیم 🙃.                  بزرگترین آرزوم تساوی حقوق زن و مرده و اینکه خانوما ارزش خودشونو بدونن  هستش  🤗🤗🤗       
نیمه شب شرعی ساعت ۳۰دقیقه بامداده

پس همون ۱شب

ممنونم

گفت حاجی عاشق الله ک بشی دیگ هیچ گناهی بت حال نمیده..چ زیبا گفت..به قران خیلی سالِ دارم تاپیکای لطفا منو ب عنوان دوستی قدیمی بین خودتون قبول کنید😉😊