2777
2789
عنوان

بچها نگا شوهرم بهم چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 69 پست
ببینین من متوجه شدم بعضی چیزای منو برداشته برده خوته مادرش حالم بهم مبخوره حالاهم این یکی نیس حالاای ...

باید ازت اجازه مبگرفت در هرصورت

ولی همچین موقعایی باید اروم حرف بزنی ببینی چی میگه

هرکی رو یه چیز حساسه بعضیا رو وسایلشون حساسن باید از اول بهش میگفتی رو وسایلت حساسی حتی اگه ارزشش کم باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه وسیله ایی رو میبره خونه مادرش و میگه گمشده شما باید در شرایط و موقعیت مناسب این رو ثابت کنید مثلا وقتی رفتید خونه مادرشوهرتون اگر اون وسیله رو دیدید به همسرتون بگید چقدر شبیه وسیله ماست نکنه مال ما باشه اینجا جا گذاشتیم یا اینکه وقتی وسیله رو دیدی از مادرشوهرت بپرسی مامان جون این وسیله رو کی خریدید از کجا خریدید 

غصه ها فانی و باقی همه زنجیر به هم گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند🙃
باید ازت اجازه مبگرفت در هرصورت ولی همچین موقعایی باید اروم حرف بزنی ببینی چی میگه هرکی رو یه چیز ...

اون میدونه چی ببره اونا مثلا شامپو بچه استفاده دارن بابام برام شامپو خارجی بچه اورد واسه دخترم اونو برداشت برد بی خبرمن

نی نی من خدا تو رو برامون حفظ کنه😍
اگه وسیله ایی رو میبره خونه مادرش و میگه گمشده شما باید در شرایط و موقعیت مناسب این رو ثابت کنید مثل ...

اخه همش چیزای برده ک نمیشه ثابت کنم 

ببینین من متوجه شدم بعضی چیزای منو برداشته برده خوته مادرش حالم بهم مبخوره حالاهم این یکی نیس حالاای ...

یعنی چی

بیشتر توضیح بده

چرا باید اینکارو بکنه

مامانش احتیاج داره؟ بازم دلیل نمیشه

میشه برای شادی روح پسرم و پدرم یه صلواتمهمونم کنید...خدا خیرتون بده
اون میدونه چی ببره اونا مثلا شامپو بچه استفاده دارن بابام برام شامپو خارجی بچه اورد واسه دخترم اونو ...

کارش اشتباه بوده ولی زود میدون خالی نکن بری خونه بابات بمون مشکلی که پیش اومده رو حل کن

یعنی چی بیشتر توضیح بده چرا باید اینکارو بکنه مامانش احتیاج داره؟ بازم دلیل نمیشه

کاش احتیاج داشتن خرپول شهر اینان انا از بس خسیسن

اخه همش چیزای برده ک نمیشه ثابت کنم 

والا چی بگم شما میتونی یا همسرت رو متقاعد کنی که وسیله ایی رو بدون مشورت با شما نبره مثلا بگی منم دوست دارم برای مادرتینا چیزی ببریم ولی بهتره با من هم مشورت کنی یا اینکه خودت جلوی مادرشوهرت کاملا راضی از اینکار همسرت نشون بدی و بگی مامان جون من خودم به شوهرم گفتم که فلان شامپو رو برا شما بیاره حداقل اینجوری شاید در نظر مادرشوهر محبوب تر به نظر برسی 

در کل سریع نباید جا بزنی و بری خونه پدرت باید بمونی و مشکلو حل کنی البته نه با جنگ و دعوا بلکه در نهایت کمال و ارامش .سعی کن مشکلت رو با صحبت کردن با همسرت حل کنی و این صحبت رو در موقعیت مناسب و ارام انجام بدید اول از کارای خوب همسرت تعریف و تمجید کن از رفتارایی که داره و تو دوستشون داری بگو و بعد بهش بگو در کنار این همه خوبی که داره این رفتار بد هم داره و بگو دوست دارم که همسرم بهترین و کامل ترین باشه پس سعی کن این رفتارتو اصلاح کنی