2777
2789
عنوان

بچها نگا شوهرم بهم چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 69 پست

حق با شوهرت هست، مال جهازمه یعنی چی؟ وسیله زندگی مشترکه دیگه مگه مال مسجده بخره بذاره جاش، برم خونه بابام هم بدترین راه برای حل دعواهاست

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

وا بری قهر درس میشه بشین ادمش کن

دعاي بي كسان را ميخَرد اخر خدا يك شب 🥺💔٢١خرداد بي بي چكم مثبت شد خدايا شكرررت ميسپارمش ب خودت مواظبش باش خدايا تا اينجا بودي از اينجا ب بعدشم حواست بهم باشه خدايا ب بزرگي خودت قسم دامن همه منتظرا رو سبز كن الهي امييين🥺😻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا عصبانی بوده ی چیز گفته . شما هم گفتی ازت متنفرم . تو دعواها این حرفا زده میشه از ته دل نیست که& ...

هست بارها گفته میام ب بابات میگگ اینو درستش کن

نی نی من خدا تو رو برامون حفظ کنه😍
شوهرمن متوحه شدم چن بار وسیله منو برده خونه مادرش حالم بهم ریخته

خب اون بحثش جداس

رک ب مادرش بگو فهمیدم وسیله هامو میاره اینجا

پس بده ببرم

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

دویست تومن‌چیه اخه‌که اون بیچاره رو اینجوری تو فشار بذاری

رفته‌چند جارو گشته بعدم گفته پیدا میکنم برات چه کاریه عین شیرین عقلا دوباره‌دعوادرست کردی

پیدام نشد فدای سرت،ارزش داره به خاطرش اوقات تلخی کنی؟؟؟

🐄🐄با علف خوردن گاوها در مزرعه هیچ مشکلی  ندارم!اما به گاوهایی که در بین ما می گردند و عمر ما را میخورند معترضم.....!هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
ببینین من متوجه شدم بعضی چیزای منو برداشته برده خوته مادرش حالم بهم مبخوره حالاهم این یکی نیس حالاای ...

خوب دویست هزارتومن پول یه شامپو یا ضدافتابه دیگه  اینقدر ناراحتی نداره پولشو بگیر برو بخر بذار سرجاش هرچی دیگم برد پولشو ازش بگیر دیگه ترک میکنه

بزرگترین دشمن هرکس خودشه

اگه خانواده ها از دعواهاتون مطلع بشن بعدش شاید شما هردو با هم خوب بشید ولی خانواده ها تو ذهنشون میمونه و دیدشون عوض میشه و شما پشیمون میشه از اینکه متوجه شدن و شاید دیگه مثل قبل به همسرت احترام نذارن

عزیزم بین خودتون حلش کن نذار به گوش خانواده ها برسه

خدا گر پرده بردارد ز روی کارآدم ها،چه شادی ها خورد بر هم،چه بازی ها شود رسوا،چه صادق ها شودکاذب،چه کاذب ها شود صادق،  عجب صبری خدا دارد، که پرده بر نمی دارد               با خدا باش و پادشاهی کن و بی خدا باش هر چه خواهی کن....خداجون یک لحظه مارو به حال خودمون وانگذار ای مهربان ترین مهربانان
یعنی چی بیشتر توضیح بده چرا باید اینکارو بکنه مامانش احتیاج داره؟ بازم دلیل نمیشه

نه اون خرپولن اینقد پولدادن ک نگو اما وسایل منو برداش برد

اگر گم کرده خب بنده خدا گشته پیدا کنه ولی پیدا نشده اونم که دلش نمیخواسته اون وسیله رو گم کنه و از روی عمد نبوده شما اینجا اشتباه کردی که غر زدی و عوضش باید به خاطر اینکه دنبال وسیله مشابه وسیله گمشده میگشته تشکر میکردی و به خاطر این بوده که همسر شما عصبانی شده و تو عصبانیت حرفی زده که شاید خودش بعدا پشیمون شده شما صبر پیشه کن و درمورد این موضوع بعدا که جو خونتون اروم شد حرف بزن .

غصه ها فانی و باقی همه زنجیر به هم گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند🙃
شوهرمن متوحه شدم چن بار وسیله منو برده خونه مادرش حالم بهم ریخته

خب ببره مگه چی میشه

نمیخورن که ،بر میگردونن

🐄🐄با علف خوردن گاوها در مزرعه هیچ مشکلی  ندارم!اما به گاوهایی که در بین ما می گردند و عمر ما را میخورند معترضم.....!هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
خوب دویست هزارتون پول یه شامپو یا ضدافتابه اینقدر ناراحتی نداره پولشو بگیر برو بخر بذار سرجاش هرچی د ...

مشکل اینه خوته نا یهو همه چی غیبش میزنه بعد اقا ب خودشم نمیگیره درثورتی ک مطمعنم کارخودش