2777
2789
عنوان

بچها نگا شوهرم بهم چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 69 پست
دویست هزار یا دویست میلیون؟تگر دویست هزاره که حق کامل با شوهرته

ببینین من متوجه شدم بعضی چیزای منو برداشته برده خوته مادرش حالم بهم مبخوره حالاهم این یکی نیس حالااینو شاید گم کرده ولی اعصابم خورد

نی نی من خدا تو رو برامون حفظ کنه😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااا نه چرا بری خونه بابات از این دعواها زیاده سعی کن زیاد نشه کشش ندی وقتایی ک عصبانیه سکوت کنی مواقعی ک اخلاقش خوبه حرفاتو با لحن خوب بزنی

برای کارمندشدنم صلوات میفرستی.الهی ب هرچی میخوای برسی..اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم
جفتتون بده رفتارتون چه سستی حالا برا ۲۰۰ تومن وسیله ارزش داشت  مال من و مال تو چه معنی میده ...

شوهرمن متوحه شدم چن بار وسیله منو برده خونه مادرش حالم بهم ریخته

نی نی من خدا تو رو برامون حفظ کنه😍

حق با شوهرته

مال جهازمه چیه مگه زن و شوهر این حرفارو دارن با هم

اره بدو برو خونه بابات طلاقتم بگیر 😑😑

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
ببینین من متوجه شدم بعضی چیزای منو برداشته برده خوته مادرش حالم بهم مبخوره حالاهم این یکی نیس حالاای ...

یعنی چی

بیشتر توضیح بده

چرا باید اینکارو بکنه

مامانش احتیاج داره؟ بازم دلیل نمیشه

میشه برای شادی روح پسرم و پدرم یه صلواتمهمونم کنید...خدا خیرتون بده
بچها برم خونه بابام؟

نه گلم اصن همچین اشتباهیو نکن تو باید بچسبی به زندگیت نرو گفت پاشو برو بگو تو باید بری نه من نرو هیچ وقت پا بر میداره روت ،زدو رفتی و نیومد دنبالت میخوای چیکار کنی ؟؟