2777
2789
عنوان

دوستام😔

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 21 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یک راه حل دارم برات تو کلاستون گروه دوستانه  دارید؟ مثلا بعضی ها گروه دوستانه دارن برو با یکی از اون افرادی که تو گروهه یک مدت  صمیمی شو بعدا بهش بگو که بیارت تو گروه بعد رفتی تو گروه با دوستات خوب رفتار کن و باحال باش جوری ک وقتی نباشی نبودت احساس بشه ب همین راحتی

بیخیال درست نشد عادی میشه 

ببین عزیزم، تو 13 سالته، دیگه بچه نیستی ماشالا بچه های این دوره زمونه عاقلن

به عنوان ی بزرگ تری ک خیلی بیشتر از سنش تجربه داره بهت میگم؛ اینکه میگی من با کسی دوست باشم جونمم واسش میذارم از بیخ و بن اعتقاد غلطیه و ممکنه تو رو به ناکجا ببره. از اساس سعی کن این ویژگیت رو درست کنی...دوستای ادم بخشی از زندگی ان...اما همه ی زندگی نیستن و به هیچ عنوان نباید اغلب تصمیمات و احساساتت رو دوستات بتونن خواسته یا ناخواسته تحت الشعاع قرار بدن؛ 

اگه فک میکنی دوستات با تو اونقدری ک دوس داری صمیمی نیستن یکم ازشون فاصله بگیر..این ک الان شاید دوستات کم شده باشن یا ی مدت دوست صمیمی نداشته باشی ابدا تقصیر تو نیست..اگه مجازی نبود مدرسه الان میتونستی ده تا دوست صمیمی بجاشون پیدا کنی ... پس خودت رو سرزنش نکن

دوست باش باهاشون، با همه دوست باش، اما اگه احساس کردی اونقدری ک باید صمیمی نیستید اصراری نکن بهشون..چون صمیمیت زوری نمیشه، اصلا تقصیر تو هم نیست...انقدر توی زندگی ادمای مختلف میان و میرن...

دوست پیدا کردن واسه من مثل آب خوردنه ولی خب بهشون وابسته شدم نمیتونم از دستشون بدم خب😔

خب منم چند وقت پیش با یک عده از دوستام بحثم شد منم میتونم راحت چند تا دوست پیدا کنم ولی فعلا زمان دام دوستات میخوان اذیتت کنن توام برو از سر لجشون با یک عده صمیمی شو  هر روز استوری بزار و کلی قرتی بازی مثل سگ پشیمون میشن

بیخیال درست نشد عادی میشه 

درباره خونه هم، خداروشکر میگی وضعمون خوبه

اما چیزی ک هست اینه ک خودت رو دست پایین نگیر

مطمعن باش خیلی چیزایی ک برای تو ممکنه مهم باشه رو بقیه اصلا دقت هم نمیکنن بهش...چیزی ک مهمه ادب و شخصیته..این شعار نیست واقعیته..کسی هم ک ادب و شخصیت داره اینو میدونه

اگه هم فک میکنن دوستات اینقدری ادب و شخصیت ندارن و ممکنه دستت بندازن، پس تو انتخابشون تجدید نظر کن