2777
2789
عنوان

اکوی قلب جنین

864 بازدید | 14 پست

سلام خانوما بین شما کسی هست که آدرس وشماره تلفن مطب اکوی قلب جنین رو داشته باشه واسه شهر همدان میخوام.واینکه چندهفته انجام دادید هزینش چقدر شده ممنون.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید فضولی نباشه میشه بگید مشکلتون چی بوده؟ واینکه چندهفته رفتید؟

گلم توی انومالی یه لکه سفید دیده شد تو قلبش دکتر گفت بهتره بری اکو البته گفتن مشکلی نداره ولی متاسفانه موقع تولد گفتن قلبش مشکل داره

گلم توی انومالی یه لکه سفید دیده شد تو قلبش دکتر گفت بهتره بری اکو البته گفتن مشکلی نداره ولی متاسفا ...

متاسفم..ایشالله به حق امام حسین خوب میشه جالا چه مشکلی پیش اومده؟چه حالتی داره

متاسفم..ایشالله به حق امام حسین خوب میشه جالا چه مشکلی پیش اومده؟چه حالتی داره

ممنون فدات شم انشالله خدا نی نیت رو بهت سالم و سلامت بده عزیزم 

متاسفانه همون بدو تولد فوت شد .الان دوباره باردارم 

البته شما استرس نگیرید عزیزم خدایی ناکرده بچه من به خاطر مشکل قلبی فوت شد بخاطر اینکه مدفوع کرده بود به ریه ش رفته بود فوت شد ولی مشکل قلبی هم داشت 

توکل بر خدا 

ممنون فدات شم انشالله خدا نی نیت رو بهت سالم و سلامت بده عزیزم  متاسفانه همون بدو تولد فوت شد ...

خداصبرتون بده ایشالله این یکی به سلامت بغلش کنی.جنسیت نی نی تون چیه؟بچه چندمه؟مال من دختره بچه سوممه

خداصبرتون بده ایشالله این یکی به سلامت بغلش کنی.جنسیت نی نی تون چیه؟بچه چندمه؟مال من دختره بچه سوممه

فدات شم همچنین مال من بچه اولم بود که فوت شد دختر بود 

اینم سه ماهه هست جنسیتش رو نمیدونم زیادم برام فرقی نمیکنه چی باشه

فدات شم همچنین مال من بچه اولم بود که فوت شد دختر بود  اینم سه ماهه هست جنسیتش رو نمیدونم زیاد ...

ان شاالله هرچی میخوای خدابهت بده.واسه من دوتا دختر دارم این سومی هم دختره.ایشاالله که سالم باشن وبه سلامتی دنیا بیان

ممنون فدات شم انشالله خدا نی نیت رو بهت سالم و سلامت بده عزیزم  متاسفانه همون بدو تولد فوت شد ...

عزیزم بچه منم دو ماهش بود فوت کرد....قلبش سوراخ asd و vsd داشت و مختصری تنگی آیورت..

یکی از ریه هاشم دکترا میگفتن کوچکتر از اون یکی بوده..

الانم دوباره باردارم و 18 هفتمه..امروز اکوی قلب جنین دارم...خیلیییییییییی استرس دارم.کاش سالم باشه.

شما دوباره باردار شدی؟

عزیزم بچه منم دو ماهش بود فوت کرد....قلبش سوراخ asd و vsd داشت و مختصری تنگی آیورت.. یکی از ریه هاش ...

سلام عزیزم انشاالله نی نیت سالم بیاد بغلت نگران نباش

اره گلم باردارم ۱۶ هفته هستم

سلام عزیزم انشاالله نی نیت سالم بیاد بغلت نگران نباش اره گلم باردارم ۱۶ هفته هستم

ممنونم عزیزم.شما هم همچنین.ایشالا جفتمون نی نی هامون صحیح و سلامت دنیا بیان.اکوی قلب رفتی آیدا جون؟البته الان زوده باید هفته 18بری.من دیروز رفتم همه چیز نرمال بود و بهم گفت بعد از تولد بیارش که چکش کنم.گفت اگه خیلی هم وسواس داری هفته 28 بیا دوباره اکو کنم.چون الان قلبش اندازه فندقه اما اون موقع سایز گردو میشه بهتر قابل دیدنه.دیگه دوباره نوبت گرفتم برای 28هفته.

آخه من عدد ان تیم 3بود سونوگرافیست گفت بالاست.گفت حتما یا امینو یا سل فری به اضافه اکوی قلب باید انجام بشه.خلاصه سل فری انجام دادم که خوب بود خداروشکر بعد گفتن اگه اکو هم خوب بود دیگه عد ان تی رو فراموش کن.که خداروشکر خوب بود.دیگه سپردم به خدا.