2777
2789
عنوان

شوهر خوشگل😭😭😭

1928 بازدید | 118 پست

خیلی بده

اصلا کاش شوهرم خوشگل نبود

بیردن که میریم اذیت میشم از نگاهای بقیه رو شوهرم

چیکار کنم؟

شوهرمم زود وا میره

هیز نیستا ولی نگاه میکنه😭😭😭😭😭

نمیدونم شایدم هیزه

چیکار کنم

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕

عکس خودت لطفا 🐎😍🐎😍

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عادت کن

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

الان میفهمم اون زنه که تو برنامه تلویزیونی میگفت

مرد زشت بهتره فقط مال خودمه منظورش چی بود😂🤦🏻‍♀️

يا زعلان يا زعلان❤️خليت قلبي حيران💔ماقلت لك ياحبيبي🪐بطل دلع من زمان🌝.  🎼 نحنا نتيجةماضينا شخصيتنا بكل شي فینا 🌷کان نفسي اهرب من كلامهم 😿 خوفت امشي لياخدوا بالهم💔ولو مشيت هيبان عليا🍃 واخاف لضعفي يبان في عيني 👁️ يا ارض انشقي وابلعيني🌎🖤قبل ما يبان اللي فيا🙂🙃.     🎼لو کان ده حب یاویلی منه🤍لوکان ده ذنبی ماتوب عنه🧚🏻‍♀️لو کان نصیبی اعیش فی جراح 💘حاعیش فی جراح❣️.... 🎼عايشه حالة حب معاك واخدانى🌹 وصعب انها تتكرر تانى💖 وبعيشها لو انت بعيد او قدامی🦋🦋

مطمئن باش شوهرت فقط از دید خودت خوشگله😂

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊