2777
2789
عنوان

بیان کمک😭😭😭

101 بازدید | 10 پست

بچه ها من یه هفتس ازدواج کردم 

چند. روزه واژنم داره میسوزه 

یعنی دارم اتیش میگیرم نمیتونم راه برم 

حتی میرم دسشویی بزور خودمو میشورم 

جوشم زدمه 

جرات نمیکنم نگاه کنم داره چ اتفاقی میوفته واسم الان پریودم رفتم دکتر ازمایش نوشت برام نتونستم انجام بدم یه پماد و چندتا قزصم داد 

توروخدا میشه کمکم کنین بنظرتون چ مشکلی دارم 

حتی نمیتونم ادرارم کنم از سوزش و درد 

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏

فقط میدونم داره میسوزه واژنم

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عفونت نداری؟

نمیدونم، بخدا داغونم 

از درد دارم میمیرم 

شانس پریودم هسم 

طبیعیه دیگه اول ازدواج ورابطه فقط آنتی بیوتیک مصرف کن وخیلی عذرمیخوام ازژل لوبریکانت اگه اسمش واشتباه نگفته باشم استفاده کن بازم ببخشید شایدواژنت خشکه باعث سوزش ودردمیشه قاعدتا

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢
احتمالا عفونت داری ک پماد و قرص داده مرتب مصرف کن خوب میشی

الان پریودم پماد داده نمیتونم استفاده کنم نمیدونم چیکار کنم