2777
2789
عنوان

خسته شدم

89 بازدید | 8 پست

سلام

من خیلی با مادرم مشکل دارم

خیلی بداخلاق شدم،اشتهام کم شده،زود عصبنی میشم و خیلی ب تنهایی علاقمند شدم 

همش میرم تو اتاق درو میبندم اهنگ گوش میدم یا فیلم نگا میکنم ولی همین ک صدام میکنن اعصابم بهم میریزه و دادوبیداد میکنم

از ی طرفم عاشقم ولی چون لو رفتم و مامانم فهمید نمیتونم باهاش چت کنم و حس میکنم خیلی تنهام 

همش ب مرگ فکر میکنم

چجوری خودمو بکشم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میذارن حیوون خونگی داشته باشی؟ اجازه داری نگهداری؟گربه ای مرغ مینایی عروس هلندی چیزی خیلی توروحیت اث ...

مرغ مینا داشتم یک سال و نیم بزرگش کردم ولی مرد خیلی تو روحیم تاثیر گذاشت هنوزم بش فک میکنم گریم میگیره ولی برام یکی دیگ گرفتن ولی اینو زیاد دوست ندارم

خیلی ب حیوونا علاقه دارم حتی میخوام دامپزشک بشم 

ب بابام میگم برام سگ یا گربه بخر ولی نمخره اینم شده غصه هرروزم

مرغ مینا داشتم یک سال و نیم بزرگش کردم ولی مرد خیلی تو روحیم تاثیر گذاشت هنوزم بش فک میکنم گریم میگی ...

غصه نداره که دختر قشنگم به این مرغ مینا برس باهاش رابطه عاطفی بگیر انشالله بعدا دامپزشک هم میشیمدام با حیوونا سروکار داری که به نظر من گاهی خیلی بهتر از سروکار داشتن با ادماست متمرکز شو روی درس و کتابات تا به این هدف برسی

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
غصه نداره که دختر قشنگم به این مرغ مینا برس باهاش رابطه عاطفی بگیر انشالله بعدا دامپزشک هم میشیمدام ...

انقد غصه دارم ک تا میام درس بخونم حالم بد میشه باید آهنگ گوش بدم تا خوب شم

خیلیم از درسام عقبم ولی شرایط روحیم خیلی بده

انقد غصه دارم ک تا میام درس بخونم حالم بد میشه باید آهنگ گوش بدم تا خوب شم خیلیم از درسام عقبم ولی ...

باید خودت به خودت کمک کنی والی افسرده میشی اگر بهت اجازه میدن برو کلاس موسیقی اونم خیلی خوبه

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
باید خودت به خودت کمک کنی والی افسرده میشی اگر بهت اجازه میدن برو کلاس موسیقی اونم خیلی خوبه

آخ آخ اگ بدنین چقد میگم برام گیتار بخرین ولی قبول نمیکنن

بابام میگف مطرب میشی ولی اونو راضی کردم حالا مامانم میگ بمونه برا تابستون بعد امتحانات اعصابمو خورد کرده

2790
2778
2791
2779
2792