2777
2789
عنوان

بی بی چک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 98 پست
برای من ۸ روز بعد تخمک گذاری نشون داد اما بستگی به زمان لقاح داره گلم و اینکه بدن تا بدن همه شرایط ف ...

واسه منم۹روزبعدنشون داد

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
عزیزم ان شاء الله که باردار باشی اما دل به هاله بی بی چک نبند من اینقدر‌گول این هاله ها رو خوردم ک ...

من هرروزدارم میزنم روزب روزپررنگ ترمیشه...همون وقیقه اول هاله میندازه تا۳دقیقه قشنگ پررنگ میشه

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه ماله من دوهفته میکشه 23قراره بدن 

جواب ازمایش بارداری رو؟؟؟

چخبر؟؟

جواب ازمایش بارداری رو؟؟؟ چخبر؟؟

ازمایشه دیگه هم گرفتن تیرویدو اینا اگ همون اول میفهمیدم انقد دیر میاد نمیزاشتم این همه بنویسه فقط میگفتم بارداریو بنویس

جواب بازیگریتونو باکارگردانی  میدم...                                    
زایمانتون چند هفته بود بچه سالم بود 

سه قلو بودم جفتم پاره شد الکی الکی پسرم ۳۱ بود دختر ها ۳۴ که یکی نموند متاسفانه دو تا هم الان یک ساله و خورده ای هستن شلوغ و شیرین خدا رو شکر سالمن  

سه قلو بودم جفتم پاره شد الکی الکی پسرم ۳۱ بود دختر ها ۳۴ که یکی نموند متاسفانه دو تا هم الان یک سال ...

استراحت مطلق بودی؟؟امپول چیزی واسه جلوگیری از زایمان استفاده میکردین ... چند روز دستگاه رفتن

استراحت مطلق بودی؟؟امپول چیزی واسه جلوگیری از زایمان استفاده میکردین ... چند روز دستگاه رفتن

نه استراحت نبودم خیلی هم اتفاقا کار می کردم دانشگاه می رفتم تا روز آخر قبل بارداری زیاد ال دی خوردم برای پیشگیری بعد اقدام کردم نشد یه دوره کلومیفن خوردم برا همین سه تا شد دخترم ۳ روز دستگاه بود پسرم ۵ روز