2777
2789
عنوان

قهرکردن شوهر

387 بازدید | 45 پست

ما دیروز رفتیم خونه مادر شوهر. برادرشوهرامم بودن

حالا آقا پول داد بهم گفت عیدی بده به برادرزاده هام. 

من ندادم. پولو کلا جا گذاشتم خونه و رفتیم

چرا چون ما هرسال عیدی میدیم یه داداشش که هیچوقت نداده به دخترم عیدی

اون داداششم یکی در میون میده

چندماه پیش تولد بچش بود شوهرم پول داد بهش. ولی بعدش تولد دخترم شد به روی نامبارکشون هم نیاوردن تبریک بگن حتا. 

زورم اومدو ندادم. گفتم بذار یبار اونا بدن به بچه تو

حالا آقا قهر کرده و باهام حرف نمیزنه از دیشب. و یعالمه ور زد که حرف منو زمین زدی و... 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

انقد قهر میمونه تا خودش بیاد اشتی 

ولش کن حرف حقو زدی 

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای مگه مردم قهر میکنه

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

خب دقیقا ب تو چه😐💔 ببخشیداا 

عموشونه دلش خواست بده 

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
انقد قهر میمونه تا خودش بیاد اشتی  ولش کن حرف حقو زدی

خاکتوسر بی منطقش کنن. از بس مامانش تو گوشش خونده اخلاقش کپ مامانش شده

آخه امشب دعوتیم و بخاطر یسری کارا نیازش دارم 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

حرف حق زدي

فقط خواهش منت كشي نكن و بذار اون سمتت بياد

عجب وضعي شده اين عيدي دادن، به خدا ميليوني به خواهر و مادر شوهرم عيدي داديم

كلا ١٠٠ تومن دست بچم دادن

حق اعتراض هم ندارم

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800