2777
2789

عزیزم قرص جلوگیری سالی ۳ تا مجازه زیاد نخور 

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

مگه قرص جلوگیری لاغر هم میکنه؟؟🤔🤔🤔

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳ تا ؟؟؟پس چطور خیلیا تا چندسال هم میخورن؟

خیلی مضره و باعث نازایی هم میشه (تااونجایی ک شنیدم)

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
عزیزم قرص جلوگیری سالی ۳ تا مجازه زیاد نخور 

وااای خاک تو سرم🤕من کیست دارم دکتر از این قرص بهم برای چهار ماه داده،سیپروترون کامپاند(قرص جلوگیریه یا نه؟؟؟؟؟)اینقدر غصه میخورم من😔😔😔🥺🥺🥺🥺

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
تا میتونی نخور

قرص سیپروترون کامپاند هم قرص جلوگیریه؟؟آخه دکتر برای کیست بهم داده تا ۴ماه😔😔😔😔😔😔

خیلی مضره و باعث نازایی هم میشه (تااونجایی ک شنیدم)

قرص سیپروترون کامپاند قرص جلوگیریه؟آخع دکتر به من داده کیست دارم،تا۴ماه همینو گفته بخور😔😔😔😔