2777
2789
عنوان

یعنی بد شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 40 پست
میدونم بارداری سخته.مخصوصا اخراش خانواده خودم وشوهرم میومدن کارای خونم میکردن بعد میبردنم خونه خودشو ...

حالا من هیچ کس کمکم‌ نمیکنه فقط اگر بشه ظرفای‌ پذیرای‌ که کردم رو جمع کنن بذارن‌ تو آشپزخونه هنوزم تو این چند وقت اخیر کسی شان و ناهار دعوتم نکرده به جز مامانم 

البته نمیشه با این وضع بر اقتصادی از کسی انتظار داشت هر کی تو خرج خودش مونده

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چه خوب حرف میزنی آدم دلش آروم میشه 😗😗

خب خداروشکر الان یه لبخند بزن فکرا و ازسرت بریزبیرون فندق کوچولوت نگرانیت وحس میکنه بزار اونم شادشه😍ان شالله سالم به بغل بگیریش درکنارخونوادت شادباشی

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢
خب خداروشکر الان یه لبخند زن فکرا و ازسرت بریزبیرون فندق کوچولوت نورانیت وحس میکنه بزار اونم شادشه😍 ...

دورت بگردم مرسی همیشه خوب حرف بزن😍

نه اصلا.مامانتم که درجریان میگی هست و نخواسته تو زحمت بیفتی.من اگه خواهرم ۲۰روز دیگه زایمانش بود نمیذاشتم لیوان آب برداره،توقع مهمونی آخه؟ بهش فکر نکن.ایشالا به سلامت زایمان کنی

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍
ن بابا زیادی حساسی خب هم ب لحاظ مالی تحت فشار بودی هم جسمی خودتو ناراحت نکن اونا هم بایددرکت کنن

مرسی که درک میکنی شما آن شاءالله همه مثل شما فکر کنن😍

دورت بگردم مرسی همیشه خوب حرف بزن😍

😘😘😘😘

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢
نه اصلا.مامانتم که درجریان میگی هست و نخواسته تو زحمت بیفتی.من اگه خواهرم ۲۰روز دیگه زایمانش بود نمی ...

اگر همه مثل مامانم و شما بودن دنیا گلستان میشد چه خوبین همتون😍