2777
2789
عنوان

یعنی بد شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 40 پست
خواهر برادر هم بخوان ناراحت بشن ك ديگ هيچي😑

یکی از خواهرام‌ اخلاق خاصی داره زود ناراحت میشه و همیشه انتظار داره تو بدترین‌ شرایط هم احترامش‌ ویژه نگهداشته بشه

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه شرایطت ودرک میکنن ماه اخربارداریته معلومه ک پذیرایی ومهمونی دادن یکم سخته نه ان شالله ناراحت نش ...

خدا کنه که حرفتون راست بشه و ناراحت نشده باشن

خدا کنه که حرفتون راست بشه و ناراحت نشده باشن

نشدن. شمام فکرت وبااین چیزها درگیرنکن عزیزم تواین روزهاارامش لازم داری

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢
کله وپاچه میدونی چقد گرونه. بیخیال فکرنکنم ناراحت شده باشن

آره بابا هر کدوم نزدیک ۱۸۰ تومن پام در اومد منتها میگم شاید خیلی جالب نبوده که دعوت نکردم

یکی از خواهرام‌ اخلاق خاصی داره زود ناراحت میشه و همیشه انتظار داره تو بدترین‌ شرایط هم احترامش‌ ویژ ...

اون اخلاقش خاص نيست،پر توقعه و فقط خودشو اذيت ميكنه

در ضمن شما ن تنها كم نزاشتين ك زياد هم گزاشتين😉

من خودم فقط ي برادر دارم ولي اينجور اخلاقا بين خواهر برادر اصلا درست نيست از نظر من

لايك نكنيد لطفا😉
نشدن. شمام فکرت وبااین چیزها درگیرنکن عزیزم تواین روزهاارامش لازم داری

انقدر خواهرم اخلاقش‌ خاص هست بیشتر بخاطر اون ناراحتم 

البته بگم این خواهرم شبها با بچه هاش‌ خونمون هستن‌ من از پذیرای و صبحانه هیچی کم نمیذارم

انقدر خواهرم اخلاقش‌ خاص هست بیشتر بخاطر اون ناراحتم  البته بگم این خواهرم شبها با بچه هاش‌ خو ...

خب پس دیگه غصه چی و میخوری قربونت برم شماالان تو وره حساسی هستی این تفکراتتم تاحدودی طبیعیه ولی مطمئن باش ناراحت نیستن. 

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢
اخه باردار نبودی یه چیزی.الان شرایطت سخته اونا باید تو رو درک کنن.

بخدا ی پذیرای میوه و شیرینی هم خیلی سخته برام‌ مخصوصا که شوهرم شبانه روز سرکار هست و متاسفانه خونه نیست که کمک کنه 

خب پس دیگه غصه چی و میخوری قربونت برم شماالان تو وره حساسی هستی این تفکراتتم تاحدودی طبیعیه ولی مطمئ ...

عزیزم چه خوب حرف میزنی آدم دلش آروم میشه 😗😗

بخدا ی پذیرای میوه و شیرینی هم خیلی سخته برام‌ مخصوصا که شوهرم شبانه روز سرکار هست و متاسفانه خونه ن ...

میدونم بارداری سخته.مخصوصا اخراش خانواده خودم وشوهرم میومدن کارای خونم میکردن بعد میبردنم خونه خودشون شام وناهار 

نه عزیزم آخه کی از خانمی که ۹ماه باردار انتظار داره دعوتش کنه،خودت رو ناراحت نکن حتما خواهر و برادر ...

امیدوارم مثل شما فکر کنن عزیزم😍😗