2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زود نیست ؟ ببین روز تخمک گذاری بعدش نزدیکی بعدش لقاح بعدش جنین اگه تشکیل بشه باید شش روز هم رشد کنه بعدش جنین بلاست باید پوسته اش رو‌بشکافه بعدش چند روز طول می‌کشه که دلش بخواد آیا یا نخواد که لانه گزینی کنه و بچسبه بعدش که چسبید به دیواره رحم تازه هورمون تو بدن ترشح میشه که اول توی خون قابل تشخیص هست و هر ۴۸ساعت بیشتر میشه هورمون با چند روز تاخیر از خون در ادرار نشون میده چون باید حجمش خیلی باشه و بعدش هم شما میتونید با تست خونگی و بی بی چک متوجه بشید که بارداری یا نه ، حالا خودت حساب کن یخورده زود نزدی آیا ؟

زود نیست ؟ ببین روز تخمک گذاری بعدش نزدیکی بعدش لقاح بعدش جنین اگه تشکیل بشه باید شش روز هم رشد کنه ...

اره خوب زوده ولی تو همین نی نی سایت یک هفته قبل پری نشون داده 

اره خوب زوده ولی تو همین نی نی سایت یک هفته قبل پری نشون داده 

اونها اتفاقی همون ماهی که باردار شدن احتمالن زودتر تخمک گذاری کردن که زود نشون داده. معمولن ۱۰ یا ۱۱ روز بعد تخمکگذاری هاله خیلی کمرنگ میندازه در بی بی چک های حساس

برا من ۹ روز بعد تخمک گذاری بی بی چک هاله کمرنگ انداخت که روز ۱۰ رفتم آزمایش و بتا بالای ۲۵ و مثبت ب ...

باسلام ببخشید سیکل شماچندروزه هست که ۹روزبعدازتخمک گزاری فهمیدی چندم سیکل بی بی مثبت شد