2777
2789
عنوان

میشه بیایینننن

34 بازدید | 7 پست

سلام 

بچه ها من از بانک وام‌گرفتم

برای پرداخت قسطاش چون دقیقا ۲۲ هر ماه باید پرداخت داشته باشم و من ۳۰ حقوق میگیرم 

امروز یکی از دوستام که ضامن منه زنگ زده که از حسابش پول کم‌شده و وقتی رفته بانک گفتن چون ضامن فلانی بودی؟ 

مبلغشم دقیقا همون مبلغ واممه ولی تا ۲۲ خیلی مونده هنوز 

خیلی شرمنده شدم جلوی دوستم 🥺

شما خبر دارین چرا اینجوری شده؟

چرا آنقدر زودتر 

یا اینکه بخاطر جریمه یک هفته اییمه؟☹️

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍

مگه میشههه

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

بهش گفتم‌شماره کارتو بفرس واست جابجا میکنم 

اما چیزی به من بعنوان برداشت پول نشون نداد 🤨

که از حسابش کم شده باشع

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مگه میشههه

نمی‌دونم 

گفت شاید دیر کرد داشته باشی 

گفتم دیر کرد رو که هم پیام میدن هم تماس 

من نه تماس داشتم نه پیام 

نمی‌دونم  گفت شاید دیر کرد داشته باشی  گفتم دیر کرد رو که هم پیام میدن هم تماس  من ...

زنگ بزن بانک بپرس الکی نمیگه احیانا؟

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
زنگ بزن بانک بپرس الکی نمیگه احیانا؟

نه دختر اونجوری نیس چندین ساله میشناسمش

یعنی کارمزد و جریمه دیررکرد وامو میتونن خودشون از حساب طرف بردارن ؟

چون من از بانک ملت گرفتم‌میگه از حساب ملتش کم کردن

نه دختر اونجوری نیس چندین ساله میشناسمش یعنی کارمزد و جریمه دیررکرد وامو میتونن خودشون از حساب طرف ...

من فک نکنم این قدم الکی باشه خب زنگ بزن بانک بپرس بنظر من که نمیشه ولی بازم بپرس 

من فک نکنم این قدم الکی باشه خب زنگ بزن بانک بپرس بنظر من که نمیشه ولی بازم بپرس 

باشه عزیزم مرسی