2821
2789
عنوان

کوکتل پوستی

4400 بازدید | 10 پست

سلام کسی تا حالا از کوکتل پوستی استفاده کرده یه پیج داخل اینستا دیدم که یه ژل رو میزنه روی لکها و بعد از چند دقیقه کانل از بین میره کسی تا حالا استفاده کرده تحربه ای دارید چون صورتم لک داره میخوام ببینم جواب میده یا نه ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دست ساز نیست پماد کارخونه ای هست

اگه کارخونه ای هست اسم برند و بگو اسم کرم و محصولشو بگو، بعد از بچه ها بپرس استفاده کردن؟ نظرشون چیه ؟

کوکتل که یه نوع اسم جامع هست باید اسم خود برند و محصول و بگی 

کوکتل معجزه پوستی مارک اصیل اسم‌پیج هم سلامت و زیباییه

عزیزم برندی  به اسم برند اصیل وجود نداره ، هیچ برند معتبری با این نام وجود نداره ! 

محصولی که میگی دستسازه 

بازم اگه میخوای بررسیش کنم ، ادرس پست همون پیج و برام کپی کن بفرست 

https://instagram.com/salamat_zibaii3?igshid=cmab3b97x4zl

ببین من چک کردم

اول اینکه این پیج ، از محصولات و کیفیت ویدیوها و نحوه ی تبلیغات و ....مشخصه پیجی نیس که محصول اصل یا باکیفیت ارایه بده و تخصصش فروش این محصولات نیس

بیشتر میخوره یه خانوم خانه دار ، ساکن یکی از شهرای مرزی سعی داره با محصولات نه چندان با کیفیت یه کسب و کاری راه بندازه ، که البته با تمام احترامی که براش برای اینکه میخواد درامد زایی داشته باشه قایلم. پیجش واسه من قابل اطمینان نیس از لحاظ کیفیت محصولات

دوم اینکه من اسم شرکت و گوگل کردم ، چن تا سایت بالا اومد که عکس محصولشون با محصول اون پیج از لحاظ کیفیت چاپ رو تیوب و...تفاوت داره)هرچند که ویدیوها کیفیت خوبی نداره اما بازم بنظرم متفاوت میان) ، برای همین احتمال میدم محصولی ک اون پیج میفروشه محصول اصلی نیست

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز