2777
2789

توجمع بین این همه ادم همیشه بهم توجه داشت و اینکه من ی ازدواج ناموفق داشتم اما اون تا حالا ازدواج نکرده اما شکست عشقی خورده. چن مدت پیش بهم پیام دادیم حالم پرسید گفت ی چیزایی هس به زبون اوردنش سخته سرفرصت بهت میگم هرچی گفتم بگو نگفت. دیگه ی مدت خبری نشد ازش تا روز عید بعد ساا تحویل پیامم داد عید تبریک گفت و غیر مستقیمم ابراز علاقه کرد تاحدودی..  بازم رفت تا دوسه شب پیش دوباره پیام داد این سری جوگیر تر بود بیشتر ابراز علافه کرد بهم گفت فردا میتونم زنگ بزنم ی کم حرف بزنیم گفتم بزن اما براش وقت تعیین کردم منم فقط ی غلط اضافی کرد گفتم تو زنگ بزنی قلبم کنده میشه البته فیس خنده هم گذاشنم کنارش... فردا هرچی منتظر وایسادم زنگم بزنه نزد حتی تو اون ساعت آن شد اما بهم زنگ نزد پیامم نداد. خیلی از دسش ناراحتم اما من نه پیام تدم نه زنگ با اینکه دلم پیشش گیره به نظرتون پیامم میده؟ چی بگم اگه پیام داد چطوری برخورد کنم؟ 

...... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز نه ب داره نه ب باره چرا دخترا ابنطوری شدن سریع گاف می دن 😒 هنوز هیچ تلاشی نکرده علاقه داری بهش؟😐😐😐😐😐 وارد رابطه ای که هنوز اعتراف عشقی هم نکرده شما ولو کردی خودتو نشو خواهر من ...ایشونم داره چند نفرو با هم مدیریت می کنه وگرنه تمرکزش رو شما بود...از مسخره بازیاش کاملا معلومه بهش فکر نکن اصلا معلوم نیست چی می خواد

به دوش من بگذار ای سرود صبح "ودا"‌ها🍃تمام وزن طراوت را🍃که من🍃دچار گرمی گفتارم
حواستو جم‌کن گول نخوری چون میدونه ازدواج ناموفق داری یوقت برات نقشه داره

بهش علاقه دارم اما ی جوزیه نمیخوامش واسه ازدواج فقط ی مدته بدجدر بهش احساس پیدا کردم دلم میخواد ی کم باهاش حرف بزنم بیرون برم

...... 

یه چیزی رو بهت خواهرانه میگم امیدوارم ناراحت نشی...

بلانسبت همه ی آقایون، پسرا با هر دختری دوست میشن بعد از کات شمارشونو حذف نمیکنن، شده از گوشی حذف کنن یه گوشه مینویسن میرن دوراشونو میزنن و برمیگردن یه سُک سک میزنن میرن سراغ شماره های دیگه...

چون تجربه کردم با اطمینان اینو میگم پس نزار دستمال توالتش باشی، بلاکش کن خلاص

آدَمی شـٰاگـِرد و دَرد اُستـٰادِ اُوست...
خیلی بیشعوره اوه بخواد این کار کنه... ولی خیلی ان نیس هرچی بازدیدش نگاه میکنم. 

عزیزم از روی تجربه میگم اگه پسری تورو بخاد اینجوری رفتار نمیکنه. دلش پر میکشه واسع چت و حرف زدن و وقت گذاشتن. پس محلش نزار

بنظرم اصلا ب رو خودت نیار ک زنگ نزده  فک کنه اصلا مهم نیس براش چون هر چی بی محلی کتیم خودش بیش ...

خودمم حس میکنم عمدا زنگ نزد ببینه من پیام میدم چرا زنگ نزدی

...... 
بنظرم اصلا ب رو خودت نیار ک زنگ نزده  فک کنه اصلا مهم نیس براش چون هر چی بی محلی کتیم خودش بیش ...

برگشته بهش گفته تو زنگ بزنی من قلبم از جاش کنده می شه 😕 گاف ب این بزرگی دیگه یارو تو اب نمک گذاشته دیگه 

به دوش من بگذار ای سرود صبح "ودا"‌ها🍃تمام وزن طراوت را🍃که من🍃دچار گرمی گفتارم

بنظرم

کلا سمت مردانباید زیاد رفت.نه که میخوادبیادپسش بزنی .نه ولی برای علاقه و اینانبایدبری. میخوای اگرباراولشه بزن ولی بهش بگوودیدم ازت خبری نشدزدم نگران شدم چیشدی.

اما بازتکرارکرد نرو .اگر علاقه داشته باشه ودلش تنگ باشه و باکس دیگه نباشه خودش میادپیشت یاتحویلت میگیره ومیزنگه .

واخرکه درکل اشنایی طولانی بشه دونفربرا هم بیمزه میشن .وتکراری .اگرمناسبته قبل این .بشناسش  کاملو ازدواج کن

اب برای خوردن  هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!!