2777
2789
عنوان

بیبی چکم مثبته؟

325 بازدید | 27 پست

خانما مامشکل جدی برا بچه داری

من الان دوماهه پریود نشدم

عیدم موهام تانصف دکلره کردم و دوبار رنگ کردم

بیبی چکم زدم منفی بود

ولی دیشب و امروز دوتابیبی چک زدم

عکسش میزارم

دیشبی ک ازاول خط تی برجسته شد تا40دقیقه هم رنگ گرفت

امروز صب زدمم 1ساعت شد رنگ گرفت چون 5دقیقه بود زده بودم ازدستم افتاد کلا نمونه ادرارش کمترشد

ولی بازم بعد1ساعت خط افتاده

عکسش ببینین نظر بدین

بالایی برادیشبه پایینی امروز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شا الله که خیره و بارداری گلم

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢
یه هاله خیلی کم رنگ دیده میشه.یه آز میدادی

توعکس کمترمشخصه خودم ک راحت میبینم

از بس از دادم منفی شده میترسم☹️

بنظرتون ازمایشگاه خصوصیا هستن این روزا؟ 

به نظر منم مثبته امپولی چیزی که نخوردی که مثبت کاذب بده پشت بیبی چکو بخون نوشته چیا مثبت کاذب میدن 

برو ازمایشگاه ان شا الله که تو دلی سالمو سرحال داری گلم

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢
به نظر منم مثبته امپولی چیزی که نخوردی که مثبت کاذب بده پشت بیبی چکو بخون نوشته چیا مثبت کاذب میدن&n ...

ن هیچی 

میخواستم برم دارومحلی بخورم پریود بشم گفتم اول تست بزنم ک خیالم راحت باشه

استرس گرفتم. چون موهام دوبار رنگ کردم

انقد سوار موتور شدم

همش این روزا اعصاب خوردی داشتم

هرچی دستم اومده خوردم. کلی زعفران و... 🤦🏻‍♀️

توعکس کمترمشخصه خودم ک راحت میبینم از بس از دادم منفی شده میترسم☹️ بنظرتون ازمایشگاه خصوصیا هستن ا ...

ببین توکه صبر کردی بازم صبر کن دو روز بعد دوباره بی بی چک بزن ازمایشم نرو فعلا چون بی بی چکهای من خیلی پررنگ بود ازمایسم منفی شد کلی استرس کشیدم بعد چهارروز تاخیر ازمایشم منفی بودش  مجبورشدم برم پیش متخصص سونو کنه

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
ن هیچی  میخواستم برم دارومحلی بخورم پریود بشم گفتم اول تست بزنم ک خیالم راحت باشه استرس گرفتم ...

تا خدا نخواد برگ از درخت نمی افته  خزالت راحت گلم تو اوج نا باوری وقتی بهت داده واست نگهم میداره برو ازمایش بده خیالت راحت شه الان برو عزیز دلم ان شا الله که عیدیتو از امام زمان گرفتی