2777
2789
عنوان

بارداری سخت😢😢😢😢

288 بازدید | 26 پست

بچه ها رفلکس داغونم کرده...

همص صبحا زرداب بالا میارم...

سرم درد میکنه...

سر دلم همش سنگینه...

4ماهه...

چه کنم...

چرا خوب نمیشم...بوی سرخ کردن دیوونم میکنه

من از همه بوها بدم میاد حتی بهترین ادکلنم  

از بوی غذا بالا میارم

همه چی بد مزس فقط تا حالا تونستم یکم فالوده و توت فرنگی چندتا بادوم بخورم دایم گشنمه همش تهوع دارم

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

من باردار نیستم ولی چند وقت پیش خیلی ریفلکس داشتم دکتر قرص نولپازا برام نوشت خوب خوب شدم شما هم برو با دکتر مشورت کن ببین میتونی این قرص رو استفاده کنی یا نه

رو پیشونیم نوشته(single for ever)😎😂😐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای خواهر باز خوبه تو بوی سرخ کردن حالتو خراب میکنه.من حتی بوی ادکلن و شامپو هم باعث میشه بالا بیارم....یه چیز وحشتناکی شدم که خودمم نمیدونم چیکار کنم.هیچ بویی رو نمیتونم تحمل کنم...همش در حال بالا اوردنم.دلم درد میکنه همش ..یبوست شدید...تازه توی هفته 9 هم هستم.

ای خواهر باز خوبه تو بوی سرخ کردن حالتو خراب میکنه.من حتی بوی ادکلن و شامپو هم باعث میشه بالا بیارم. ...

منم حتی دستامو میشورم خسته ام هیچی نمیخورم

منم حتی دستامو میشورم خسته ام هیچی نمیخورم

اره منم همینطورم..بوی مایع ظرفشویی داغونم میکنه....یه جوری عذاب میکشم که گریه ام میگیره...از هیچ غذایی خوشم نمیاد..موندم اخه دریغ از یک غذا...همه اشون بدبو و بد مزه شدن برام.  

اره منم همینطورم..بوی مایع ظرفشویی داغونم میکنه....یه جوری عذاب میکشم که گریه ام میگیره...از هیچ غذا ...

من داغونم

چیکار کنیم اخه میگم کروناس شاید میگن نه ویارته روزی چندبار لباس عوض میکنم حس مبکنم بو مبده

ای خواهر باز خوبه تو بوی سرخ کردن حالتو خراب میکنه.من حتی بوی ادکلن و شامپو هم باعث میشه بالا بیارم. ...

میشه بپرسم اخرین پریت چه روزی بوده؟

نمیدونم الان هفته 9 یا 10 هستم؟

اخرین پریم 1بهمن بوده من

میشه بپرسم اخرین پریت چه روزی بوده؟ نمیدونم الان هفته 9 یا 10 هستم؟ اخرین پریم 1بهمن بوده من

مال من اخرین 7 بهمن بود عزیزم.الان وارد هفته 9 شدم.یعنی 23 اسفند که رفتم سونو گفتن 7 هفته هستم.

من داغونم چیکار کنیم اخه میگم کروناس شاید میگن نه ویارته روزی چندبار لباس عوض میکنم حس مبکنم بو مبد ...

نه بابا ویاره...دیوانه مکینه آدمو...من ادما از کنارم رد بشن حموم نرفته باشن تهوه میگیرم میارم بالا....یه بویی ازشون برام میاد...تا این حد ویار تباه ندیده بودم