2777
2789
عنوان

بی حوصله

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 32 پست
عه تازه خواب میاد میرم دوباره بخوابم😁

برو بخواب راحت خوشبحالت من دیگه الان دور ترین ساعت بیدار شدنمه😐🧡

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سال عزیزم 🙃

فک کردم پسرت بزرگه و مث مامان نگرانا میترسی یه چرتی بزنی وقتی بیداره 😄😄 پس حق داری بیدار باشی خیلی کوچولویه

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

خب منم‌شوهرم ساعت سه میاد.. اما صب ساعت پنج ونیم بیدار شدم بهش صبحانه بدم و اینا.. الان خوابمم میاد ولی هر وقت تنهام تو خونه اگه بخوابم خوابهای وحشتناک میبینم.. بنابراین ترجیح میدم سوزش چشم رو تحمل کنم 🥺

به امید روزی که منم تیکر بارداری بزارم😍👶🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... یه صلوات برام میفرسی حاجتروا شم؟!🥺💔🩹 اللهم عجل لولیک الفرج 🥀.. مثل دانه گیاهان باش وقتی روزگار خاکت کرد تو دوباره متولد شو و جوانه بزن🌱🌴زندگی همه یه مشکلی داره ناشکر نباش بانوجان.. ۱۴۰۲.۷.۲۶ بیبی چک و ازمایشم مثبت شد خدایااااا هرچی بگم شکرررررت بازم کمه🥺🫂 دیدین منم تیکر بارداری گذاشتم؟!!😍😍 دعا کنید نی نی م سقط نشه و بسلامتی بیاد بغلم بعد اینهمه انتظار  🫐   بلوبری مامانشه🤤🤤🫐
فک کردم پسرت بزرگه و مث مامان نگرانا میترسی یه چرتی بزنی وقتی بیداره 😄😄 پس حق داری بیدار باشی خیلی ...

نه اگه بزرگ بود همچین می‌گرفتم می‌خوابیدم ها 😁😁😁😁😁😁😁 آخه دیر هم خوابیده ها ولی زود پا شد 😕

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
نه اگه بزرگ بود همچین می‌گرفتم می‌خوابیدم ها 😁😁😁😁😁😁😁 آخه دیر هم خوابیده ها ولی زود پا شد 😕

من پسرم ۵ سالشه ،وقتی بیداره پیش میاد که بخوابم ولی نه خیلی عمیق در حد یه ربع بیست دقیقه ، یامیرم دوش میگیرم

خیلی  دعوام میکنن میگن خطرناکه یوقت دست به گازی چیزی بزنه

ولی اخه بزرگه ماشالله ، من نمیدونم دیگه باید چیکار کنم 😄😄

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
من پسرم ۵ سالشه ،وقتی بیداره پیش میاد که بخوابم ولی نه خیلی عمیق در حد یه ربع بیست دقیقه ، یامیرم دو ...

خدا حفظش کنه آره تو اون سن آدم خیالش راحته

ان شاءالله دخملیتونم خوش خواب باشه بذاره مامانش استراحت کنه 😁

من پسرم ۵ سالشه ،وقتی بیداره پیش میاد که بخوابم ولی نه خیلی عمیق در حد یه ربع بیست دقیقه ، یامیرم دو ...

چقدر امضاتو دوست دارم❤❤❤

ان شاءالله عاقبت بخیر بشن😍

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم .
خدا حفظش کنه آره تو اون سن آدم خیالش راحته ان شاءالله دخملیتونم خوش خواب باشه بذاره مامانش استراحت ...

مرسی عزیزم خدا پسر گل شمارو هم حفظ کنه 😍

بعید میدونم، ما بچه هامون تو نوزادی خیلی بد قلق و بد عنق و گند دماغن 😄😄😄😄😄 خوابم ندارن اصن 😄😄😄😄

چقدر امضاتو دوست دارم❤❤❤ ان شاءالله عاقبت بخیر بشن😍

مرسی عزیزم اشالله 😍

مرسی عزیزم خدا پسر گل شمارو هم حفظ کنه 😍 بعید میدونم، ما بچه هامون تو نوزادی خیلی بد قلق و بد عنق ...

زنده باشی فدات شم ❤️ والا پسر منم همینه بخداامید داشتم یکسالش بشه خوابش خوب بشه اما اصلا ،پس چجوری هوس بچه دوم کردی ؟ آخه من همش میگم وااای دیگه بچه نمیارم و... 😁

زنده باشی فدات شم ❤️ والا پسر منم همینه بخداامید داشتم یکسالش بشه خوابش خوب بشه اما اصلا ،پس چجوری ه ...

پسرم دوسالگی خیلی خوب شد  اخلاقاش، الانم بخوان مثال یه نوزاد بداخلاقو بزنن پسرمنو میگن خانواده شوهرم از بس جیغ جیغو بود همه جا رو به هممون کوفت میکرد 😂قربونش برم الان مردی شده دیگه😍

میگفتم عمرااااا اگه بچه بیارم چون خیلی بدخواب بود 😄 ولی دیگه ۵ سالش شد یادم رفت 😐 

😆😆😆😆😆

ولی بدون شوخی خیلی دختر دوست داریم خودمو شوهرم، منم که حسودیم میشد شوهرم به دختر بچه های دیگه انقد با عشقو علاقه نگاه میکنه گفتم یکی برا خودمون بیاریم 😍😍😄😄

الانم بازم حسودیم میشه انقد از خودش ذوق نشون میده برای دخترش 😐😐 میشینه با شکم من حرف میزنه دختر لوسشم لگد میزنه 😐😐😐 اصن نوموخوام 😐

😄😄😄😄😄😄