2777
2789
عنوان

واتساپ

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 25 پست
آره

🌹

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه تا ۲۴ ساعت هستش حتی اگه بعد ثانیه اول دلیت بزنی مگه استوریو پاک کنی ، که اونم برا جی بی واتساپ مع ...

وقتی دلیت اکانت بزنیم کلا شمارمون حذف میشه از واتساپ، پس باید استوریمون هم برای همه حذف شه دیگه  

سعی می کنم مشکل مردم رو حل کنم. مشکلش چیه؟

با یه لینک مشکل همه رو حل میکنی؟

امیدوارم مشکل جدید ایجاد نکنی جای حل کردن مشکل

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

نه دلت اکانت هم کنی تو مخاطب ها میمونی و همینطور پیام هات . ولی استوری نمیدونم .

چون من دلت اکانت کردم از  خاهرم پرسیدم که پاکیده شدم از مخاطب اینا گفت نه .

ولی دیگه هر کی پیام میفرستاد به اون اکانتم نمیومد.

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
وقتی دلیت اکانت بزنیم کلا شمارمون حذف میشه از واتساپ، پس باید استوریمون هم برای همه حذف شه دیگه &nbs ...

نه حذف نمیشه حتی پی وی پیامات با مخاطبات هم هستن هیچوقت براشون پاک نمیشه ، فقط بین مخاطب های واتساپشون شماره شما دیگه نیست

نه دلت اکانت هم کنی تو مخاطب ها میمونی و همینطور پیام هات . ولی استوری نمیدونم . چون من دلت اکانت ک ...

نه عزیزم توی لیست مخاطبای واتساپ نمیمونه،

روی اسم و شماره هم بزنی ،مینویسه دعوت، یعنی توی واتساپ نیستش

آره

عزیزم اگ دیلیت اکانت کنیم بعد دوباره به دیقع نصبش کنیم بازم اون استوری ک قبل دیلیت اکانت گذاشتیم میمونه؟

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
عزیزم اگ دیلیت اکانت کنیم بعد دوباره به دیقع نصبش کنیم بازم اون استوری ک قبل دیلیت اکانت گذاشتیم میم ...

آره، خب استوریو پاک کن دیگه نیستش ،ولی اگه پاک نکنی و دلیت بزنی هستش، اما بازم برا کسایی که واتساپ جی بی دارن اصلا پاک نمیشه

نه عزیزم توی لیست مخاطبای واتساپ نمیمونه، روی اسم و شماره هم بزنی ،مینویسه دعوت، یعنی توی واتساپ نی ...

چرا میمونه .

پس چرا مال من مونده بود. هم تو گوشی برادرم هم گوشی خواهرم مونده بود.

حتی دوستام پیام داده بودن که چرا تو وتسام ج نمیدی

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش