شهزاده_بی_عشق مدیر استارتر عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 744 عنوان شوهر... 185 بازدید | 15 پست خیلی ناراحتمازشی هفته بچه مریضه هیچکمکی نمیکنه ناهارو شامماماده نباشه گیرمیده.. فکمیکنه از منبالاتره درحالی ک هردومونی سطحتحصیلاتو شغل داریم.. کارت حقوقمدستشه برا مخارج زندگی اصلا چیزینمیگم ولی اینکه زحمتامو نمیبینه و فکمیکنهنوکرشم خیلی رواعصابمه پپچ 1400/01/10 | 05:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryam771208 عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 1777 هی خواهر ، همه مون تو این وضعیت هاییم ، من که خیلی خستم از زندگی
شهزاده_بی_عشق مدیر استارتر عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 744 با حقوقت یک کار گر بگیر کمکت کنه از اول خودمو دست کم گرفتم الان از حقوق خودم چیزی بخوامشاکی میشه پپچ
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12381 خودت کردی ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
doktar_shah_pariyon عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 5775 از اول خودمو دست کم گرفتم الان از حقوق خودم چیزی بخوامشاکی میشه خب نمیتونی کارگر بگیری و بگی ک پولشو بده🤔
بهاری6911441 عضویت: 1393/11/02 تعداد پست: 14676 از اول خودمو دست کم گرفتم الان از حقوق خودم چیزی بخوامشاکی میشه او نه این خیلی بده، بالاخره باید جلوی این روند رو بگیری، پس هر چی زودتر بهتر من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
شهزاده_بی_عشق مدیر استارتر عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 744 خب نمیتونی کارگر بگیری و بگی ک پولشو بده🤔 براهرچیجیزی ازش اجازه گرفتم الان پررو شده بی اجازشنمیشه بگیرم. دلممیخواد مستقل عملکنمولی نمیدونمچرا نمیتونم پپچ
شهزاده_بی_عشق مدیر استارتر عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 744 او نه این خیلی بده، بالاخره باید جلوی این روند رو بگیری، پس هر چی زودتر بهتر از بستو این ۵سال بهش رو دادمی بار بخواماز حقمدفاعکنمانگار بهش فحشناموسی دادم خیلی عصبیمیشه میگهفککردی فقط تو حقوقتو میدی همهزنا میدن پپچ
شهزاده_بی_عشق مدیر استارتر عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 744 الان قهریمخیلی دلمگرفته و براش اهمیت نداده چقد بخاطر بچه استرس میکشم چون بهش ی کار گفتم و گفخودت انجامبده منم قیافمو ناراحت گرفتماونماز خدا خواسته رفت خوابید پپچ
doktar_shah_pariyon عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 5775 براهرچیجیزی ازش اجازه گرفتم الان پررو شده بی اجازشنمیشه بگیرم. دلممیخواد مستقل عملکنمولی نمیدون ... از یک جا شروع کن اما دعوا نه با دعوا بدتر میشه بحث نکناز یک چیز کوچیک مثلا اینکه یک کفش بخر یا کیف بخریا هرچیز دیگه ایی اما از یک چیز کوچیک شروع کن و حواست باشه نزاری به دعوا بکشه هرچی گفت اصلا ادامه نده
بهاری6911441 عضویت: 1393/11/02 تعداد پست: 14676 از بستو این ۵سال بهش رو دادمی بار بخواماز حقمدفاعکنمانگار بهش فحشناموسی دادم خیلی عصبیمیشه م ... همین دیگه، تا کی میخوای به این وضع ادامه بدی، باید متوجه اشتباهش بشه، پس هر چی زودتر بهتر من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐