fhfcvv134 مدیر عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 2076 عنوان حق طلاق | مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 20 پست بچه ها شما با گرفتن حق طلاق برای خانمها موافقین؟ 1400/01/10 | 04:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاس_گل4 عضویت: 1393/07/18 تعداد پست: 2542 خانمهایی که در فکر حق طلاق هستین دیگه نمی تونین شوهرو تهدید به طلاق کنیدا؟ حالا خود دانید من دو نمون ... اگه بخوايم محض ناز كردن بگيم طلاق ميخوايم بله نميشه ناز كرد اما كسايي كه عذاب ميكشن كتك ميخورن و تو راهروهاي دادگاه موهاشون رنگ دندوناشون ميشه از مهريه و بچه ميگذرن ،.......رو هم حساب كنيد خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
یاس_گل4 عضویت: 1393/07/18 تعداد پست: 2542 آفرین اگه خانمها احساسات زودگذرو بذارن کنار حق طلاق هم ایرادی نداره دقيقا خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
fhfcvv134 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 2076 اگه بخوايم محض ناز كردن بگيم طلاق ميخوايم بله نميشه ناز كرد اما كسايي كه عذاب ميكشن كتك ميخورن و تو ... بله حق باشماست
دلبر_ك_جان_فرسود_ازش عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 20814 آفرین اگه خانمها احساسات زودگذرو بذارن کنار حق طلاق هم ایرادی نداره اين چه حرفيه خانوم جان عقل داريم ما صاحب تفكريم اگه اين بهانه ايه كه فكر كنيد حق طلاق بهتره براي خانوم ها نباشه پس حق ازدواجم نبايد براي ما باشه چون ممكنه از رو احساسات انتخاب نادرست بكنيم نزنيد اين جرفارو و انديشه خودتون رو زير سوال نبرين سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
fhfcvv134 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 2076 اين چه حرفيه خانوم جان عقل داريم ما صاحب تفكريم اگه اين بهانه ايه كه فكر كنيد ح ... عزیزم اینجا هستیم استفاده کنیم یادبگیریم من که اجبار نکردم تفکرمو .شما ما رو قانع کن
fhfcvv134 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 2076 الان دارم به این نتیجه می رسم که با گرفتن حق طلاق در ضمن عقد موافقم ولی با گرفتن حق طلاق بعد از ازدواج و زورکی نه