رووویا مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 10607 عنوان اشتهای بچه 64 بازدید | 7 پست دوستان راهی دارید که بچه ی ۴ ساله اشتهاش زیاد شه؟کلا کم غذاس.همه ی مولتی ویتامین ها هم امتحان کردم.از ساناستول تا کیندر و هانی وسیپروهپتادین.بی اثرن تورو سننه قربونت برم!!!! 1400/01/10 | 02:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eliksan عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 16248 من همه راها رو امتحان کردم من میزارم گرسنه بشه خودش بگه غذا میخوام اونم چندتا قاشق بیشتر نمیخوره زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
رووویا مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 10607 من همه راها رو امتحان کردم من میزارم گرسنه بشه خودش بگه غذا میخوام اونم چندتا قاشق بیشتر نمیخوره واقعا خسته میشم ار دستش.بخدا بهترین چیزارو میگیریم واسش لب نمیزنه. تورو سننه قربونت برم!!!!
Paris1 عضویت: 1395/10/12 تعداد پست: 42688 من هر چی شربت اشتها بود روش امتحان کردم ولی به این نتیجه رسیدم هرچی هیچی بهش ندم بهتر غذا رو میخوره.بین صبحانه تا ناهار هیچی نمیدم و جوری شده خودش میگه مامان پلو میدی؟هر چی میان وعده چرت هست حذف شه. چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞
eliksan عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 16248 واقعا خسته میشم ار دستش.بخدا بهترین چیزارو میگیریم واسش لب نمیزنه. منم همینم شوهرم میگه انقدر که بفکر غذا خوردنشی خودت یادت میره چیزی بخوری اگه یه لقمه بخوره انقدر خوشحال میشم انگار دنیارو دادن بهم زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
رووویا مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 10607 من هر چی شربت اشتها بود روش امتحان کردم ولی به این نتیجه رسیدم هرچی هیچی بهش ندم بهتر غذا رو میخوره. ... منم امروز همینکارو کردم.ناهار گفت نمیخورم هیچی نگفتم بهش.ساعت۵گفت بده دادم خورد.ولی خب نظم و تربیت و همه چی بهم میریزه تورو سننه قربونت برم!!!!
رووویا مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 10607 منم همینم شوهرم میگه انقدر که بفکر غذا خوردنشی خودت یادت میره چیزی بخوری اگه یه لقمه بخوره انقدر خوش ... بعد دیدی وقتی یه چیز عتلی و مقوی میخورن که ما خیلی خوشحال میشیم بعدش زاارت بالا میارن بیخودی؟ تورو سننه قربونت برم!!!!
eliksan عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 16248 بعد دیدی وقتی یه چیز عتلی و مقوی میخورن که ما خیلی خوشحال میشیم بعدش زاارت بالا میارن بیخودی؟ دقیقا همینه امکان نداره پسته بخوره اوق نزنه ماهیچه میپزم تو شیشه که عصاره بده تا میخوره اوق میزنه حالا ناراحتیم از اینه عاشق سوسیس و کالباسه زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم