2777
2789
عنوان

اشتهای بچه

64 بازدید | 7 پست

دوستان راهی دارید که بچه ی ۴ ساله اشتهاش زیاد شه؟کلا کم غذاس.همه ی مولتی ویتامین ها هم امتحان کردم.از ساناستول تا کیندر و هانی وسیپروهپتادین.بی اثرن

تورو سننه قربونت برم!!!!
من همه راها رو امتحان کردم من میزارم گرسنه بشه خودش بگه غذا میخوام اونم چندتا قاشق بیشتر نمیخوره

واقعا خسته میشم ار دستش.بخدا بهترین چیزارو میگیریم واسش لب نمیزنه.

تورو سننه قربونت برم!!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هر چی شربت اشتها بود روش امتحان کردم ولی به این نتیجه رسیدم هرچی هیچی بهش ندم بهتر غذا رو میخوره.

بین صبحانه تا ناهار هیچی نمیدم و جوری شده خودش میگه مامان پلو میدی؟

هر چی میان وعده چرت هست حذف شه. 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

واقعا خسته میشم ار دستش.بخدا بهترین چیزارو میگیریم واسش لب نمیزنه.

منم همینم شوهرم میگه انقدر که بفکر غذا خوردنشی خودت یادت میره چیزی بخوری اگه یه لقمه بخوره انقدر خوشحال میشم انگار دنیارو دادن بهم 

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
من هر چی شربت اشتها بود روش امتحان کردم ولی به این نتیجه رسیدم هرچی هیچی بهش ندم بهتر غذا رو میخوره. ...

منم امروز همینکارو کردم.ناهار گفت نمیخورم هیچی نگفتم بهش.ساعت۵گفت بده دادم خورد.ولی خب نظم و تربیت و همه چی بهم میریزه

تورو سننه قربونت برم!!!!
منم همینم شوهرم میگه انقدر که بفکر غذا خوردنشی خودت یادت میره چیزی بخوری اگه یه لقمه بخوره انقدر خوش ...

بعد دیدی وقتی یه چیز عتلی و مقوی میخورن که ما خیلی خوشحال میشیم بعدش زاارت بالا میارن بیخودی؟

تورو سننه قربونت برم!!!!
بعد دیدی وقتی یه چیز عتلی و مقوی میخورن که ما خیلی خوشحال میشیم بعدش زاارت بالا میارن بیخودی؟

دقیقا همینه امکان نداره پسته بخوره اوق نزنه ماهیچه میپزم تو شیشه که عصاره بده تا میخوره اوق میزنه حالا ناراحتیم از اینه عاشق سوسیس و کالباسه 

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم