2777
2789
عنوان

بچه

185 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها چیکار کنم؟؟😓

۲ سال بیشتر شده هنوز بچه دار نشدیم دکتر رفتم ازمایش هام و سونو و عکس رنگی همه سالم بوده شوهرمم سالم بوده

از یه طرفم دنبال کارم

استرس حاملگی و به تاخیر میندازه بهش فکر نکن انشالله به زودی مادر میشی

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استرس حاملگی و به تاخیر میندازه بهش فکر نکن انشالله به زودی مادر میشی

نمیتونم بهش فکر نکنم این سری ۲ هفته از پریودم گذشته بود بی بی چک زدم منفی بود بعد گفتم شاید اشتباه نشون داده باشه دوباره چند روز دیگه میزنم یا میرم ازمایش که پریود شدم بدجور خورد تو ذوقم

پیش یه دکتر دیگه رفتم گفت تو روز دوم پریودم بیا برای هواگیری

خب برو پیگیری کن و حتما همسرت هم بفرست چکاپ و ازمایش چون اکثرا از این مورد غافل میشن بعد از چند ماه متوجه میشن که مشکل از همسرشون بوده 

خب برو پیگیری کن و حتما همسرت هم بفرست چکاپ و ازمایش چون اکثرا از این مورد غافل میشن بعد از چند ماه ...

اونم رفته ازمایش دکتر بهش چندتا قرص تقویتی داد گفت سالم هستین

نمیتونم بهش فکر نکنم این سری ۲ هفته از پریودم گذشته بود بی بی چک زدم منفی بود بعد گفتم شاید اشتباه ن ...

من دقیقا سه سال و سه ماه اقدام بودم خودم تنبلی داشتم شوهرم یه کم ضعیف بود کلی دکتر و دوا کردم همیشه غصه میخوردم تا یه روز به خودم گفتم خدای بالا سر وقتشو بهتر میدونه خودمو زدم به خیالی بعد تو ماهی که اصن فکرشم نمیکردم باردار شدم حتی یه هفته به موعدم مونده بود بیبی زدم مثبت بود استرس سمه سعی کن خودتو سرگرم کنی که کمتر بهش فکر کنی خدا بخیل نیس خودش به وقت و به صلاحت بهت بچه میده 

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊
من دقیقا سه سال و سه ماه اقدام بودم خودم تنبلی داشتم شوهرم یه کم ضعیف بود کلی دکتر و دوا کردم همیشه ...

آره اینو که همیشه میگم خدا خودش به وقتش هرچی که صلاحم باشه رو بهم میده

اخه ۲ هفته از پریودم گذشته بود خیلی خوشحال بودم

شما قبل از اینکه بگیره و باردار بشین خودتون یا شوهرتون چه قرصی مصرف میکردین؟

آره اینو که همیشه میگم خدا خودش به وقتش هرچی که صلاحم باشه رو بهم میده اخه ۲ هفته از پریودم گذشته ب ...

خودم روزی سه تا متفورمین و کپسول آوابوست روزی یه دونه میخوردم شوهرم کپسول اسپریژن 

خودم روزی سه تا متفورمین و کپسول آوابوست روزی یه دونه میخوردم شوهرم کپسول اسپریژن 

مرسی عزیزم

به نظرت منم برم اینارو بگیرم بخورم؟

چون اگه به دکتر خودم باشه فقط میگه فعلا صبر کن فقط یه دوره بهم دارو داد

من فقط متفورمین مصرف کردم که البته اونم نتونستم ادامه بدم فشارم رو خیلی میورد پایین

مرسی عزیزم به نظرت منم برم اینارو بگیرم بخورم؟ چون اگه به دکتر خودم باشه فقط میگه فعلا صبر کن فقط ...

نه عزیزم سرخود هیچ دارویی مصرف نکن به نظرم دکترتو عوض کن یه آزمایش هورمون بگو برات بنویسه شاید هورمونات بهم ریخته 

من فقط متفورمین مصرف کردم که البته اونم نتونستم ادامه بدم فشارم رو خیلی میورد پایین

برا چی میخوردی ؟

نه عزیزم سرخود هیچ دارویی مصرف نکن به نظرم دکترتو عوض کن یه آزمایش هورمون بگو برات بنویسه شاید هورمو ...

باشه عزیزم ممنونتم

اخه توی سنو بزرگترین فولیکولم ۱۱ بود ولی گفت اینو ولش کن مهم نیست هرچی گفتم سایزش کوچیک بوده فقط گفت اصلا سونو رو ولش کن