2777
2789
عنوان

هک گوشی 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 23 پست
اخه گوشی اون فرد در دسترسم نیست که 😂 حتی شمارشم ندارم 😂😂😂

منم نیست قرارع درحد دو ساعت ببینمش گفتم اون موقع فن اصلی رو بزنم😂

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره 

بعد خودم چطور باید پیگیری کنم؟؟ببخشسد سوالام زیاد شد شرمنده عزیزدلم😘

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋
بعد خودم چطور باید پیگیری کنم؟؟ببخشسد سوالام زیاد شد شرمنده عزیزدلم😘

نه خواهش 

ایمیل یا شماره تلفنتو میزنی 

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
نه خواهش  ایمیل یا شماره تلفنتو میزنی

مرسییییی😘😘😘😘😘😘😘

آره 

عزیزم من نصب کردم الان ولی اصلا نمیشه کاریش کرد پیام میومد واسه من ولی واسه اونم پیام میرفت ک واسه من اومده برنامه ام مخفی نمیشع