2821
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 25 پست
نمیدونم تجربه ندارم ولی من برعکس همه راصیم درد طبیعی بکشم ولی به کمرم امپول نزنن😭

اصلا درد ندارهااااا

من که اصلا نفهمیدم با اینکه سابقه کمردرد داشتم

نفهمیدم چی به چی شد

بچه اومد بغلم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه همونو راصیم با اینکه استانه تحمل دردم کمه

پس انشالله طبیعی باشه

چون بهتر از سزارینه واقعا

من بعد ده ساعت درد کشیدن طبیعی سز اورژانسی شدم 😩😐🤕😂

تو اومدی و جهان برای اولین بار به ساز من رقصید 🩷

تا چند ساعت بعد عمل سرتو تکون نده.

قبلش آرایش داشته باش در حدی که میخوایی عکس بگیری مثل ماست نباشی.

اولین بلند شدنت از روی تخت بعد از عمل واقعا دردش افتضاحه.اما با شیاف کمتر میشه.

چیزی که شکمتو راه میندازه حتما با خودت ببر.مثل کمپوت هلو و گلابی.

حتما هم پمپ دردو بگو برات بزنن.اگه بودجشو داری اتاق خصوصی بگیری هم خودت راحتتری هم همراهت.

از لحظه به لحظه ش عکس بگیر.

ان شالله به سلامت بارتو زمین بذاری...نی نی رو بعدا بچلون...

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  

فکر میکنی سزارین درد بخیه نداره . شیاف میزارن توام شیاف بزار دردت بره. تو که اولی رو طبیعی آوردی دومی روهم بیار. 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

فکر میکنی سزارین درد بخیه نداره . شیاف میزارن توام شیاف بزار دردت بره. تو که اولی رو طبیعی آوردی دوم ...

اولی بدون درد بود، ودر ضمن نمیتونستم بخاطر بخیه هام راه برم

زندگی زیباست ای زیباپسند
اولی بدون درد بود، ودر ضمن نمیتونستم بخاطر بخیه هام راه برم

خب دارم میگم شیاف میزاری بعد زایمان بی حس میشی 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اصلا درد ندارهااااا من که اصلا نفهمیدم با اینکه سابقه کمردرد داشتم نفهمیدم چی به چی شد بچه اومد ب ...

چه باحال

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
پس انشالله طبیعی باشه چون بهتر از سزارینه واقعا من بعد ده ساعت درد کشیدن طبیعی سز اورژانسی شدم 😩 ...

چه بد شانس

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤