2777
2789
عنوان

دلم داره میترکه

832 بازدید | 90 پست

کسیو ندارم باش دردودل کنم 😔

اگ شما عاشق کسی باشید و باهاش باشید اون قول بده تغییر کنه رفتاراشو عوض کنه ولی بازم همون باشه چیکار میکنید مثلا من بهش گفته بودم من بمیرم اگ بری فلان جا گفت نمیرم امروز ساعت8بم زنگ زد گفت برم گفتم ن حق نداری گفت باشه دو دیقع دیگ زنگ بزن بعد 5دیقه هرچی زنگ زدم برنداشت بعد نیم ساعت جواب داد گفت پیش دوستم بودم گفت دارم برمی‌گردم خودم بت زنگ میزنم هرچی منتظر شدم نیومد بالای40بار بش زنگ زدم نگران شدم جواب نداد ساعت12جواب داد جلو دوستاش داد زد سرم خیلی بد باهام حرف زد بعدش من دست خودم نبود اشکم در اومد اونم گفت نکن الان وقتش نیس بیا واتساپ رفتم دیدم فقط نوشته ببخشید تروخدا من رفتم خونه ولی در قفل بود پشت در موندم گفتم باشه قبول ولی چرا ی پیام ندادی ی زنگ نزدی میگ گوشیمو ندیدم تو ماشین با دوستاش بود خیلیم خوش بود بعدش فوری آف شد دو هفتس قول داده بعد کارش آنلاین شه حرف بزنیم ولی هرشب ی بساطه و نمیاد چیکار کنم خدا دلم داره میترکه ینی نمیتونست ی پیام بده باشه چرا وقتی آنلاین شد فوری رفت چرا دوستاش انقد مهمن چیکار کنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب مرض داری بهش پیام و زنگ میدی... خودتو عذاب میدی ک چی بشه مثلا... الانشم غصه نخور و گریه نکن.. 

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

خیلی خیلی سخت ترک میکنه شوهر من بعد پنج سال رفیق بازی گزاشت کنار

چیکار کنم خدایا 😭😭😭

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊

من تو رابطتتون نیستم پس حق قضاوت ندارم ولی اینطور که تعریف کردی بنظرم خودتو خیلی داری پیگیرش نشون میدی ولش کن ازش‌سراغ نگیر ببین اون سراغتو میگیره یا نه چون اینطور که معلومه توجهی بهت نداره اینطوری تکلیفتو مشخص کن

.nope, still doesn't count

منم درگیر همچین آدمی بودم و وقتی با مشاور صحبت کردم گفت اصلا قرار نیست کسی تغییر کنه و معجزه ای هم‌پیش نمیاد بهترین کار اینه که فراموشش کنی. من همه فکرمو گذاشتم روی فراموش کردنش 

خوب مرض داری بهش پیام و زنگ میدی... خودتو عذاب میدی ک چی بشه مثلا... الانشم غصه نخور و گریه نکن..&nb ...

دوسش دارم میفهممییییی دیوونشم ک اینطوری میکنم 😭

منم درگیر همچین آدمی بودم و وقتی با مشاور صحبت کردم گفت اصلا قرار نیست کسی تغییر کنه و معجزه ای هم‌پ ...

تونستی؟😭

من تو رابطتتون نیستم پس حق قضاوت ندارم ولی اینطور که تعریف مردی بنظرم خودتو خیلی داری پیگیرش نشون می ...

ن نمیگیره چون تا شب سرکاره شبم با اون دوستای باشی😭

میترسم دوستاش تو گوشش بخونن😭

گریه نکن... خدا بگم آخه زن برای چی آفریدی... واسه عذاب واسه غصه... خدایا حکمتت رو شکر... 

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

از من به تو نصیحت دوست داشتن کسی که دوست نداره حماقت محضه چون تنها چیزی که این وسط نابود میشه غرور و شخصیت خودته،وقتی رفیقاشو بهت ترجیح میده تو خودت باید تا تهش بری:))

.nope, still doesn't count
گریه نکن... خدا بگم آخه زن برای چی آفریدی... واسه عذاب واسه غصه... خدایا حکمتت رو شکر... 

نمیتونم جلو خودشم انقد گریه کردم ک مجبور شدم گوشیو قطع کنم😭😭😭

تونستی؟😭

هر روز تو دفتر خاطراتم مینویسم عذابهایی که بخاطرش تحمل کردم  وقتی میخوام پیام بدم بهش دوباره به خودم میگم یادت باشه این همون آدمه  دارم تلاشمو میکنم که بفهمم همه چی  تموم شده