2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چجوری میگیری  من خیلی تو مشکلم

با قرآن نیت میکنی و بعدم یکی از صفحه ها رو باز میکنی با توجه به آیه و صفحه و سمت راست بودن و چپش تفسیر میکنی آنکه میخوایی برات میگیرم درخواست بده خصوصی

زنگ‌بزن‌دفتر مشهد ایت الله سیستانی استخاره هاش خوبن رایگانه 

من همیشه میگیرم

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
خصوصی کجا باید درخواست بدیم وارد نیستم

بزن روی اسم کاربریش بعد درخواست دوستی میدی عزیزم 

مجنون‌حسین راچہ هراس‌از‌سخن‌خلق‌؟!چون‌خالق‌این‌خلق،گرفتار‌حسین‌ است♥️
با قرآن نیت میکنی و بعدم یکی از صفحه ها رو باز میکنی با توجه به آیه و صفحه و سمت راست بودن و چپش تفس ...

میشه برای منم بگیری حال دلم اصلا خوب نیس با اشک تایپ میکنم

من میگم تعداد مژه های چشم سمت چپش ۵۸ تاس، بعد شمو میپرسی عاشقشی؟!                                                     
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز