2777
2789
عنوان

عشق قدیمی...

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 23 پست
اگه اومد دایرکت از احساست زیاد چیزی نگو، خیلی این کارت رو معمولی جلوه بده

خداکنه بچه بازی درنیاره فقط بخاطر اینکه روابط خانوادگی بهم خورده و بهش گفتن از من فاصله بگیره به سرش بزنه فامیل بفهمن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خداکنه بچه بازی درنیاره فقط بخاطر اینکه روابط خانوادگی بهم خورده و بهش گفتن از من فاصله بگیره به سرش ...

ببین این یه حرکتیه ک اگه احساسی بهت داشته باشه برات میجنگه

ولی اگه کاری نکنه خیالت راحت میشه ک زیاد احساسی نداشته...

پسر 21 قابل اعتماد نیست. آیندتو حروم نکن.

سلام ببخشيد پسر ها از چند سالگي به بعد قابل اعتمادن؟خيلي ممنون ميشم جواب بدين🌸

نمیدانم که چرا زنانگی باید با ضعیف بودن مرتبط باشد. زنان باید آزاد باشند که آنچه هستند را ابراز کنند، آن هم بدون این که فکر کنند که من باید مثل یک مرد رفتار کنم یا این که برای موفق شدن نباید سر و صدا کنم این افکار در حقیقت راه خوبی برای ضعیف نگه داشتن زنان هستند!!! 
قانون خاصی نیست معمولا 30 به بالا. زیر 25 تو این دوره زمونه واقعا نه.

خيلي ممنون😊اخه واقعا توي سني ام كه احتياج دارم اين نصيحتارو بشنوم چون خيليا توي اين سن ميان توي زندگي ادم و نميدوني بايد چكار كني

نمیدانم که چرا زنانگی باید با ضعیف بودن مرتبط باشد. زنان باید آزاد باشند که آنچه هستند را ابراز کنند، آن هم بدون این که فکر کنند که من باید مثل یک مرد رفتار کنم یا این که برای موفق شدن نباید سر و صدا کنم این افکار در حقیقت راه خوبی برای ضعیف نگه داشتن زنان هستند!!! 
خيلي ممنون😊اخه واقعا توي سني ام كه احتياج دارم اين نصيحتارو بشنوم چون خيليا توي اين سن ميان توي زند ...

خواهش عزیزم اگر خودت هم همین سنی هستی فقط فعلا به درس و شغل جدی فکر کن. پسرا فقط در حد سرگرمی و فان.

سلام ببخشيد پسر ها از چند سالگي به بعد قابل اعتمادن؟خيلي ممنون ميشم جواب بدين🌸

راستشو بخوای هیچوقت.

من خودم سنم زیاده. احتمالا جای مامان خیلی هاتون هستم. پس حرفم رو تجربه هست. 

خواهش عزیزم اگر خودت هم همین سنی هستی فقط فعلا به درس و شغل جدی فکر کن. پسرا فقط در حد سرگرمی و فان.

من ١٨ سالمه..مرسي بابت راهنماييت😍