2777
2789
عنوان

ابسه دندان

134 بازدید | 6 پست

دوستان وقتی ابسه دندون با انتی بیو تیک نمی ره .. و هر اقدام گیاهی و نمک لیمو.. دیگه ای ..یعنی واقعا دندانپزشگ دست نمی زنه بش... همینجور بمونه ..  

تو همانی که می شود چای را کنارت بدون قند شیرین نوشید

عزیزم من ی جوری شده بودم ک انگار دوتا صورت داشتم انقد گنده شده بود رفتم ی دندون پزشک برام پینی سیلین زد برام ۴تا داد هر۲۴ساعت ۲تا میزدم

برو دکتر بندیسه برات درکنارش اموکسی سیلین و مترونیدازول هم بخور انشالله خوش شی

موفق باشی❤

عزیزم من ی جوری شده بودم ک انگار دوتا صورت داشتم انقد گنده شده بود رفتم ی دندون پزشک برام پینی سیلین ...

ممنون عزیزم همه اینکارای شما رو دکتر داده بود و انجام دادم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه خوب نشدی? اخه برای منم خیلی بد شده بود دکتر میگف چیکار کردی😂 بعدش ک اینکاراو کردم درست شد  ...

نه نشدم شاید فقط یکم کنترل شده..البته یه هفته مونده به عید اینطور شدم داروهام تمام شد.. تو عید هم دکتر نبود ..من صورت ورم نداره فقط اون دندون روش ابسه داره... البته یکمه بزرگه

نه نشدم شاید فقط یکم کنترل شده..البته یه هفته مونده به عید اینطور شدم داروهام تمام شد.. تو عید هم دک ...

عزیزم برا ابسه دندونت چیکار کردی ؟ 

برای شفا من یه **حمد** میخونیدشایدمنم بخندم به امید*خدا*
عزیزم برا ابسه دندونت چیکار کردی ؟ 

ابسه خیلی شدید بود... یه دندونپزشک رفتم گفت باید بکشی رفتم یکی دیگه عصب کشی کرد ابسه رو خالی کرد ولی گفت پنجاه پنجاه می مونه که اخرش دندونم موند...