2821
2789
عنوان

بیمه بیکاری

82 بازدید | 15 پست

سلام من ده ماهه تو شرکت کروز مشغول کارم  چند وقت پیش پاهام گرفته بود فکر نمیکردم دیسک داشته باشم رفتم دکتر گفت بیرون زدگی مهره چهار داری خیلی نگرانم کارم هم سنگینه رفتم اونجا مشکل پیدا کردم ترسیدم بگم چون قسط دارم مردادماه تموم میشه بعدش هم فعلا نمیخام کارکنم بیمه بیکاری بنظرتون بهم تعلق میگیره اگ خودم بخام بزنم بیرون چون این شرکت تعدیل نیرو نداره یا ب سرپرستم بگم برام کاری میکنه ؟یا دردسر میشه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید😢😢😢😢😢 

نه باید یکسال توی کارگاه آخر مشغول باشید 

شاید مشمول بیمه بیماری بشید 

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیمه بیماری ؟؟؟

بله 

بیمه ایام بیماری 

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

نه باید یکسال توی کارگاه آخر مشغول باشید  شاید مشمول بیمه بیماری بشید

سلام.

شما میدونید  حداقل سابقه  بیمه  چقدر باید باشه؟؟

من کلا ۲۳  ماه  سابقه  بیمه دارم  ک یک سالش توی کارگاه  آخر بوده   ب من تعلق میگیره؟؟

شنیدم  حداقل باید ۲۵ ماه  سابقه  بیمه  داشته  باشی

اندکی صبر  سحر نزدیک است...
سلام. شما میدونید  حداقل سابقه  بیمه  چقدر باید باشه؟؟ من کلا ۲۳  ماه  سا ...

سلام

متأهل هستید یا مجرد ؟

مجرد

شش ماه بهتون تعلق میگیره

یه سوال  دیگه پایه اداره کار  کامل یا چند درصد از اون بهم تعلق میگیره؟؟

حداقل پایه رو می‌گیرید

از اون کمتر نمیشه

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 29 دقیقه پیش
2791
2779
2792