2777
2789
عنوان

کدومش؟؟؟؟!!!!!🤔

156 بازدید | 32 پست

من امروز میخوام بدونم 

بنظرتون کدوماش طرفدارش بیشتره

دخترای ساده و سر سنگین و باحجاب معمولی 

یا اون بی حجابای بقول اصطلاح شاخ در حد شاخ اینستا😂

اگ اولی چرا دومیا بیشتر چیزا بهتر گیرشون میاااد اگرم دومی چرا اولیا وسوسه دومی میشن خبب

کاربری بدبخت باز افتاد دست سه نفررر😉🩵

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خب دخترای پایه و خیلی بی بند و بار از نظر اخلاقی منظورمه معمولا طعمه ی خوبی برای بیمارای جنسی هستن

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

برای دوستی و طرفداری اون شاخا ولی برای ازدواج پاک و باحجاب 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

دختر با کلاس و در عین حال شیک 

روابط اجتماعی بالا

موفق شاغل و با ادب

چرا همش گیر این دومورد هستین

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

بستگی داره منظورت از طرفدار چی یا کیا باشه

اولی رو بیشتر دوست دارم 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

اولی خودمم همینطورم🙂

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚