2777
2789
عنوان

قهر

64 بازدید | 4 پست

سلام ببخشید من واقعا به کمک شما نیاز دارم من دختری ۲۲ ساله هستم و با اقایی در ارتباطم که ایشون بسیار تخس و قهرقهرو هستند و تا خودشون دلشون نخواد هم اشتی نمیکنن البته منم بعد از دعوا هرچی میخوام و میگم و این قهر کردن اونو تشدید میکنه و معمولا قهر کردنش طوری میشه که حتی انلاین هم نمیشه و کاری که میکنه میره بازی انلاین و کتاب خوندن و این کارا خودشو مشغول میکنه و گاهی فکر میکنم چون فکر میکنه من همیشه دردسترسش هستم اینجوری میکنه چند بار حتی فکر کردم با این بهونه ها میخواد منو دست به سر کنه و چند بار گفتم تو که منو نمیخوای بیا از هم جدا شیم اما اون شدیدتر عصبانی شد و جالبه قهر کردناش ۱۰ ۱۱ روز طول میکشه چاره چیه ؟؟؟ 

البته بعضیا میگن شاید افسردگی داره و شایدم این اخلاق بدشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگما اسمش روشه دوست پسر هیچ تعهدی نداری که پای ادم بد اخلاق بمونی حتی اگر دوسش داری وقتی اذیت بشی مجبور نیسی تحملش کنی ولش کن بره.خخخ بخدا پسرا ایقد راحت کات میکنن ما دخترا دلسوزیم هی پای رفتارای پسرا تحمل میکنیم 

راهکار 

کات کردنه تا آدم بشه 

همیشه اهداف زندگی تو دنبال کن 😉                             تو میتونی ب همه آرزوهات برسی 🙂.                          اول ب خودت احترام بزار تا محترم شمرده شی😁.           خودتو بیشتر از هرکس دوست داشته باشه چون             تو تواین جهان تک وخاصی😊.                                  ما یک بار تو این جهان زندگی میکنم 😃 این جهان ارزش ناراحتی و قصه☹️ خوردن نداره☺️  تا میتونی ب دیگران محبت کن وسعت دلت خیلی زیاده بزار بخشش تمام وجودتو فرا بگیره تا آرامش واقعی رو حس کنی 😍درک کردن رفتار آدما ها رو سرلوحه خودت قرار بده 🙃  از هیچ کس توقع نداشته باش تا وجدانت همیشه راحت باشه🤠