2777
2789

منو شوهرم منتظر دختر بودیم،اسم دخترونه انتخاب کرده بودیم دنبال سیسمونی دخترونه بودیم،حالا واسه غربالگری اول رفتم گفت جنسیت پسره،اعصابم خورده،چیکار کنم؟؟

۲بار قبلا تو ۵هفتگی و ۷هفتگی سقط داشتم،باقرص 

اینم یعنی سقط کنم؟؟

شوهرم میگه پسر دارم دیگه نمیخوام

کمک کنید چیکار کنم؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جونت از سر راه اوردی که سقط کنی؟

شما ک دنبال جنسیت ۷اصی ، چرا قبلش دکتر نرفتی

خواهشا نگهش دار

شاید صلاح نیست دختر دار شید

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

دو تای قبلی رو چرا سقط کردی؟

وقتی جنسیت مشخص نیس چرا خب اسم میزارید که تغییر دادنش سخت بشه براتون

گناه داره الان هممممه چیزش تکمیله. چطوری سقط کنی

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی

یا خدا ۱۳ هفته رو چجوری میخوای سفط کنی فقط به جرم پسر بودن چه دلی داری اخه زن😭😭

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

13 هفته ک گناه داره قشنگ متوجه میشه 😢😢

منم ی پسر ی ساله دارم 

الانم 13 هفته ام 

پسره 

خداروشکر ک سالمه فقط 

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁

بده بمن خب😭

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

حالا سمت ما هم پسر میخوان 😂هیچی شکر خدا کن عروس دار میشی  میشه دخترت 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌